استاندار گلستان گفت:تاریخ برای جامعه به مثابه حافظه برای انسان است و دانستن تاریخ ما را به دستاورد‌های مطلوب‌تر می‌رساند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، حق شناس استاندارگلستان در آیین رونمایی از ۵ جلد کتاب انقلاب اسلامی در گلستان به روایت اسناد ساواک با حضور حجت الاسلام دکتر علوی وزیر اطلاعات گفت:تاریخ برای جامعه به مثابه حافظه برای انسان است و دانستن تاریخ ما را به دستاورد‌های مطلوب‌تر می‌رساند.

او ادامه داد:هویت جامعه را نمی‌توان خرید، اما دستاورد‌ها را می‌توان خرید و شرط داشتن هویت داشتن تاریخ است.

حق شناس گفت:ندانستن تاریخ هزینه‌های گزاف دارد و تلاش‌هایی که در روایت این کتاب‌ها از سال ۴۳ تا ۵۷ آمده نشان از پایبندی مردم به آرمان‌های خود دارد.

او گفت:باید تاریخ را نه فقط در حوزه سیاسی بلکه در دیگر حوزه‌ها آسیب شناسی کنیم تا هزینه‌های مان کاهش یابد.

حق شناس افزود:بیش از ۱۶ قوم در گلستان از اقوام و مذاهب مختلف در بطور مسالمت آمیز و بدون تنش زندگی می‌کنند.

او گفت:بدون اطلاعات برنامه ریزی ممکن نیست و اطلاعات از بستر تاریخ حاصل می‌شود.

حق شناس گفت:حتی بخش عمده از قرآن روایت‌های تاریخی است و البته این کتاب هدایت صرفا تاریخی نیست، اما یک سند تاریخی بزرگ است.

 

وزارت اطلاعات مستندات رشادت انقلابیون را برای تاریخ حفظ می‌کند

 

جلالی مدیرکل اطلاعات گلستان در این باره گفت:انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین رخداد کشور، مرهون جانفشانی زنان و مردان جان برکفی است که بدون هیچ چشم داشتی صرفاً برای اقامه قسط و عدل بر پا خاستند و در این میان مردم خداجوی گلستان هم نقش مهمی در پیروزی این حرکت مهم بزرگ و جهانی داشتند.

او افزود: طلیعه این حرکت با امام راحل در سال ۴۰ شمسی برمی‌گردد که علی‌رغم تمام اختناق‌ها ادامه یافت و انقلابیون گلستان هم در کنار سایر استان‌ها تکاپو را برای قیام آغاز کردند.

جلالی بیان کرد: این افراد با ارتباط با کانون دیگر شهر‌ها اولین گام‌ها را برای آشنایی با ماهیت فرمایشات امام آغاز کرده و در ادامه اقداماتی همچون حفظ یاد و نام امام بعد از تبعید ایشان، اشاره به جایگاه و تاکید بر منصب ایشان، با همه مخاطرات در سال‌های ۴۰ و ۵۰ انجام شد.

مدیرکل اطلاعات گلستان گفت: در این میان یکی از افرادی که برای آگاهی بخشی در گلستان انتخاب شد، آیت الله نورمفیدی بود که نقش موثری در کنار سایر علمای استان در هدایت این حرکت عظیم داشتند.

جلالی گفت: در راستای صیانت این حرکت اصیل و الهی و انتقال به نسل‌های بعد مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات تلاش کرد تا اسناد و مستندات رشادت‌ها در حافظه تاریخی محفوظ بماند لذا مجموعه کتاب اسناد از سال ۴۲ به بعد در پنج جلد آماده شده است.

او بیان کرد: این حرکت مرهون تلاش و مجاهدت‌ها در راه تعالی و پیشرفت انقلاب است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.