دبیر کل کمیته ملی اسکان بشر از لزوم بهره گیری از نیرو‌های متخصص و افزایش مشارکت دانشگاهیان در کمیته ملی اسکان بشر خبر داد.

محمدمهدی مظاهری دبیر کل کمیته ملی اسکان بشر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لزوم تشکیل شورا‌های تخصصی در کمیته ملی به عنوان اهرم پژوهشی و محور علمی برنامه‌های کمیته به اهمیت جایگاه زنان و خانواده اظهار کرد: بهره گیری از نیرو‌های متخصص در شورا‌ها برای افزایش مشارکت دانشگاهیان در برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت کمیته ملی می‌تواند جلب مشارکت سازمانی و نهاد‌ها را در برنامه‌ها محقق سازد.

او افزود: اعضای شورا‌ها درباره فرصت‌ها و نقاط ضعف و قدرت برنامه ریزی شهری و برنامه‌های اسکان بشر به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند که این مهم در راستای پرداختن به خرد جمعی در کمیته است.

مظاهری تصریح کرد: یکی از برنامه‌های این شورا توجه دادن عموم مردم و مسئولان به برنامه‌های اسکان بشر برای پرداختن به اصول توسعه پایدار در زندگی است. این برنامه‌ها در سطوح مختلف از جمله تاکید بر آموزش به جوانان در چارچوب خانواده و آموزش و پرورش متمرکز می‌شود.

این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به شورای تخصصی زنان و خانواده که جلب مشارکت شهروندان در دستور کار این شورا قرار گرفته است از شورا‌های تخصصی محیط زیست و انرژی، شورای تخصصی معماری و شهرسازی و شورای تخصصی سالمندی و توسعه پایدار و شورای تخصصی آرمانشهر کودک خبر داد.

مظاهری تاکید کرد: اختصاص شماره‌هایی از نشریات تخصصی و پژوهشی مجموعه‌های عضو سرآغاز فعالیت‌های این مجموعه و پیشنهاد عقد تفاهم نامه علمی، پژوهشی و اجرایی از سوی مرکز مطالعات زنان دانشگاه تهران و بنیاد مادر از مهم‌ترین موارد است که باید به آن توجه کرد.


بیشتر بخوانید


گفتنی است، کمیته ملی اسکان بشر با توجه به نقش خود در برنامه اسکان بشر، تلاش می‌کند رویکرد سیاستگزاری و پژوهشی خود را حفظ کرده و در راستای تفاهم نامه‌های منعقد شده از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای برنامه‌های کمیته ملی بهره گیری کند. همچنین تلاش می‌شود تا در برنامه ریزی طرح‌های پیشنهادی از سوی هبیتات با بهره گیری از شورا‌های تخصصی نظام طرح‌ها را بر اساس شرایط مناسب تری سازماندهی کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.