در گزارش زیر طرز تهیه قارچ استراگانوف را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه قارچ استراگانوف  را به شما آموزش  دهیم.

شاید تصور کنید تهیه قارچ استراگانوف سخت است و کار هر کسی نیست. اما به هیچ وجه این طور نیست. قارچ استراگانوف خیلی راحت و با مواد ساده‌ای تهیه می شود. این سس خوشمزه و کرم مانند با تکه‌های قارچ را می توانید به عنوان سس ماکارونی استفاده کنید.

مواد اصلی قارچ استراگانوف که باعث غلیظ و خوشمزه شدن آن می شود شیر، خامه و قارچ هستند. علاوه بر این استفاده از سیر، موسیر، کمی آرد و جعفری طعم بهتری به استراگانوف شما می دهد. به جای آب سبزیجات می توانید از آب مرغ یا گوشت هم استفاده کنید. اگر هیچ کدام از آن‌ها را ندارید می توانید یک عدد عصاره فشرده سبزیجات را در مقدار کافی آب گرم حل کنید و از آن به عنوان آب سبزیجات استفاده کنید. قارچ استراگانوف یکی از بهترین سس‌های ماکارونی گیاهی است.

مواد لازم:

کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
قارچ ورقه شده ۹۰۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
آب سبزیجات ۱ و ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره و روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا کره کاملاً ذوب شود. سپس موسیر و سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت بدهید تا کمی نرم شوند.

قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها طلایی رنگ شوند. پس از آن آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا آرد کمی جذب مواد شود (۱-۲ دقیقه). ۱/۴ پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و گرم کردن را ادامه دهید تا مایع شروع به حباب زدن کند.

خامه و شیر را نیز اضافه کنید و دو دقیقه دیگر به گرم کردن ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند. در آخر آب سبزیجات، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و در صورت لزوم هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود. درب تابه را ببندید و آن را از روی شعله بردارید. قارچ استراگانوف را بلافاصله همراه با ماکارونی پخته شده سرو کنید.

منبع: ایران کوک 

انتهای پیام/ 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.