حناچی گفت: خوشبختانه با نزول آمار تلفات کرونایی، تعداد فوتی‌های روزانه در تهران از ۱۶۰ نفر به ۴۰ نفر کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران در نشست خبری که صبح امروز دوشنبه (دهم خرداد ماه) برگزار کرد، گفت: سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در دوره مدیریت فعلی شهر، توسعه کمی و کیفی داشته است، شرایط آتش نشانی تهران با قبل از دوره حادثه پلاسکو اصلا قابل مقایسه نیست، همچنین با توافقی که با اورژانس داشتیم، نیرو‌ها همزمان با یکدیگر اعزام می‌شوند.

او با اشاره به موضوع پسماند شهری گفت: در زمنیه پسماند اقداماتی را انجام دادیم که طرح «گُل ماند»،مورد توجه ویژه شهروندان قرار گرفت.

شهردار تهران عنوان کرد: تمام بخش‌های شهری در دوره کرونا به شدت درگیر بودند، طرح شهید سلیمانی در سراهای محلات انجام شد، خوشبختانه با نزول آمار فوتی‌های کرونا، تعداد فوتی‌های روزانه در تهران از ۱۶۰ نفر به ۴۰ نفر کاهش داشته است.

وی با اشاره به اقدامات ویژه سازمان بهشت زهرا در ایام کرونا، بیان کرد: تا پیش از ویروس کرونا روزانه متوفیان تهران حدود ۱۷۰ نفر بودند که در شرایط کرونا دو برابر این آمار را تجربه کردیم، کاری که بهشت زهرا در این زمینه کرد در تاریخ این دوره ماندگار خواهد بود.


بیشتر بخوانید


حناچی با اشاره به اینکه شهرداری تهران تلاش گسترده‌ای برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی داشته است، تصریح کرد: کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی در حوزه حمل و نقل شهری انجام شد، لذا تلاش می‌کنیم به همه موضوعات و معضلات شهری با نگاه اجتماعی بپردازیم.

شهردار تهران با اشاره به ایجاد گرمخانه‌ها در فصل سرما، تصریح کرد: خوشبختانه در دو سال اخیر در فصل سرما فوتی نداشتیم و این کار برای همکاران ما از خودگذشتگی است.

حناچی تصریح کرد: هزینه‌های اداره شهر کاملا واضح و یادگاری است که از این دوره باقی خواهد ماند.

شهردار تهران درباره خبری که چندی پیش درباره کوتاهی یکی از معاونان شهری در حادثه کلینیک سینا اطهر  منتشر شد، گفت: این مسئله مورد بررسی قرار گرفت و از افراد مختلف خواسته شد که توضیحات‌شان را بدهند ناگفته نماند که نتیجه اعلام شده در مورد رأی بدوی بود و اگر اعتراضی باشد دوباره تجدیدنظر خواهد شد.

او در مورد سرانجام ملک اقدسیه گفت: ما بر اساس قانون فروش این ملک را انجام دادیم این ملک تاریخی نبود و مربوط به دوره معاصر است البته فروش آن هم به معنای تخریب نیست.

شهردار تهران تصریح کرد: روزانه شهرداری ممکن است صد‌ها ملک بخرد و بفروشد و این موضوع طبیعی است همچنین ناگفته نماند که ما در شهرداری بر روی آثار ملی حساس هستیم، ولی در اعتراض‌ها نباید سلیقه شخصی را در نظر گرفت.

حناچی در پاسخ به این پرسش که شما چه شهری را تحویل مدیران شهری بعدی می‌دهید؟ گفت: ما نه این شهر را به صورت خرابه گرفتیم و نه این شهر کاملا آباد تحویل می‌دهیم، ولی تلاش کردیم حرف‌ها با عمل مان با هم منطبق باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار