به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صبحانه یکی از مهمترین وعدههای اصلیه که باید مواد غذایی سالم و مقوی برای اون انتخاب بشه. در همهی کشورها صبحانههای ساده و مقوی مانند انواع املت یا اوت میل که یه صبحانهی رژیمی هست رواج داره. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یه صبحانهی جدیدی رو بهتون آموزش بدیم.
این صبحانهی خوشمزه که میشه اون رو تو لیست ۲۰ صبحانهی سالم و ساده قرار داد، با سیب زمینی درست میشه. هش براون یه نوع خوراک ساده اس که در اون سیب زمینی رو رنده کرده یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ میکنند. در آمریکا هش براون به عنوان صبحانه در کنار تخم مرغ، نیمرو یا خوراک لوبیا، خامه ترش، سوسیس، بیکن و … سرو میشه. هش براون تو منوی صبحانهی همهی رستورانهای انگلیسی وجود داره.
این صبحانه رو میتونید ترد و یا نرم درست کنید. انتخاب سس مورد علاقه تون با هش براون میتونه طعم اون رو متفاوت کنه و یه میان وعدهی عالی باشه. پیشنهاد میکنیم هش براون رو با پنیرو و یا دیپ لوبیا میل کنید. اگرچه این صبحانه شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی داره، اما طعم اون کمی متفاوته. مثلا در طرز تهیهی هش براون از پنیر یا سبزیجات معطر استفاده میشه. درست کردن هش براون روشهای مختلفی داره. بعضیها اون رو به شکل قالبی و بعضی دیگه قاشقی درست میکنن. شما میتونید برای درست کردن این صبحانه از انواع قالب از جمله قالب مافین هم استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه این صبحانهی ساده و بی نظیر رو به سه روش مختلف یاد بگیرید. نکات کلیدی انتهای مطلب رو فراموش نکنید.
مواد لازم برای هش براون
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
آرد ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره نرم شده ۲ قاشق غذاخوری
روش اول: هش براون با سیب زمینی پخته
۱- سیب زمینیها را خوب بشویید، پوست بکنید و با مقداری آب بپزید. سپس آن را با رنده درشت رنده کنید.
۲- سیب زمینیهای رنده شده را با تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل و کره ترکیب کنید.
۳- بعد از اینکه همهی مواد خوب مخلوط شدند، داخل تابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شود.
۴- مایهی هش براون را داخل تابهی داغ بریزید و آن را به طور یکنواخت در تمام سطح آن پخش کنید.
۵- پس از آن که یک طرف هش براون سرخ شد، آن را به شکل دلخواه برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
۶- برای سرخ شدن هش براون حدود ۳ دقیقه زمان (هر طرف) کافی است. زمانی که رنگ هش براون طلایی شد، آماده است.
روش دوم: هش براون مخصوص وگان
سیب زمینی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پنیر وگان ۱۰۰ گرم
جایگزین تخم مرغ (ترکیب ۱/۲ قاشق غذاخوری تخم کتان در ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری آب)
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
۱- سیب زمینیها را با رندهی درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی رنده شده را داخل دستمال نخی تمیز بریزید و آن را فشار دهید تا آب سیب زمینی کاملا خارج شود.
۲- هویج، پیاز و سیر را رنده شده را به همراه جعفری تازهی خرد شده، پنیر وگان، جایگزین تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک و فلفل به سیب زمینیها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۳- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. به اندازهی یه مشت کوچک از مواد بردارید، آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و با دست کمی آن را پهن کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
۴- سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده در درجهی ۱۸۰ درجهی سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
۵- هش براونها آماده هستند. آن را با سس مورد علاقهی خود سرو و نوش جان کنید.
روش سوم: هس براون پنیری با سیب زمینی خام
سیب زمینی ۳ عدد
آرد ۴ قاشق غذاخوری
پنیر ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
سبزیجان تازه (گشنیز، جعفری، نعنا، ریحان) ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری
۱- سیب زمینیها را با رندهی درشت رنده کنید. آنها را داخل آب سرد بریزید تا نشاستهی سیب زمینی از آن خارج شود. سپس سیب زمینی را آبکش کنید. آنها را داخل دستمال نخی ریخته و فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.
۲- آرد، پنیر رنده شده، تخم مرغ، پیاز نگینی خرد شده، سیر، سبزیجات خرد شده، نمک و فلفل، را به سیب زمینیها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
۳- تابهای نچسب را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن کمی روغن زیتون بریزید.
۴- با استفاده از قاشق ماسهی هس براون را داخل تابه ریخته و هر یک را فرم دهید. بعد از حدود ۴ دقیقه، آنها را برگردانید و طرف دیگر هش براون را سرخ کنید.
۵- بعد از سرخ شدن هش براون ها، آنها را روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس به همراه سس سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه هش براون
– برای درست کردن هش براون میتونید از قالب مافین استفاده کنید. کافی است آن را کمی چرب کرده و مایهی هش براون را داخل آن بریزید. سپس آن را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا طلایی رنگ شوند. این روش برای کسانی که قصد دارند این صبحانهی خوشمزه را بدون روغن درست کنند، بسیار ایده آل و مناسب است.
– برای این که هش براون را هم اندازه درست کنید، میتوانید از قالب به شکلهای مختلف استفاده کنید. آنها را داخل تابه و روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شوند. سپس با قاشق مقداری از مایهی هش براون را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق آن را پخش و صاف کنید.
– شما میتوانید از هر ادویهی دیگر مانند پودر سیر یا پاپریکا نیز برای درست کردن این غذا استفاده کنید.
– در برخی از دستورها برای درست کردن هش براون سیب زمینیها را به شکل نگینی ریز خرد کرده و داخل آب جوش آبپز میکنند. سپس آن را له کرده و با سایر ادویهها (و پنیر پیتزا) مخلوط و سرخ میکنند.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/