مدیر کل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد گفت: عملیات مه‌پاشی درختان معابر شهری با توجه به گرم شدن هوا و با هدف کاهش تنش‌های محیطی به درختان شهری، آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سیدعلی اکبر انتظام مدیر کل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد گفت: عملیات مه‌پاشی از ابتدای خردادماه با اولویت گونه‌های حساس به تنش‌های گرمایی، در ۴۰ محور اصلی شهر و به صورت شبانه از ساعت ۲۲ تا  ۵ بامداد آغاز شده است و تا پایان فصل گرما ادامه خواهد داشت.

او  افزود: در این عملیات دو دستگاه خودروی مه پاش، درختان هدف را با فواصل هر ۴ تا ۵ روز یکبار، مه‌پاشی می‌کنند که این عملیات نقش بسیار مهمی در کاهش تنش‌های حرارتی و افزایش شادابی درختان شهر خواهد داشت.

مدیر کل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد ادامه داد: این روش با پاشش آب به صورت ذرات بسیار ریز بر روی تاج درختان و محیط پیرامونی آن ها، علاوه بر بهبود اقلیم خرد مجاور این درختان، می‌تواند اثرات مطلوبی در تلطیف هوا نیز داشته باشد.

انتهای پیام//ر.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.