رجب زاده گفت: توافقی مبنی بر اختصاص قطعه زمینی ۵ هزار متری برای ساخت مدرسه ۲۰ کلاسی در مسکن ویژه تهرانسر صورت پذیرفت.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با حضور سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، مدیران وزارت راه و شهرسازی، نماینده معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران، رئیس آموزش و پرورش منطقه ۹ تهران بزرگ، شهردار منطقه ۲۱، معاونین، مدیران ارشد و شورایاران محله‌های ورودی غربی پایتخت؛ توافق بر سر اختصاص قطعه زمینی ۵ هزار متری برای ساخت مدرسه ۲۰ کلاسی در مسکن ویژه تهرانسر که به شدت مورد نیاز جمعیت ساکن این محدوده است، صورت پذیرفت.

این بازدید و جلسه توافق پیرو بازدید وزیر راه و شهرسازی از مسکن ویژه تهرانسر در فروردین سال جاری که با هدف بررسی میزان سرانه‌های خدماتی این بخش برگزار شده بود، انجام گرفت.

رضا رجب زاده شهردار منطقه۲۱ در این باره گفت: از ابتدای حضورم در منطقه۲۱، حساسیت و نگاه ویژه‌ای به تامین سرانه‌های هفت گانه خدماتی در مسکن ویژه تهرانسر که پذیرای جمعیتی قابل توجه باتوجه به ساختمان‌های تازه ساخت دارد، داشته ام.

وی افزود: شهرداری منطقه ۲۱ آماده تامین سرانه‌های لازم برای مسکن ویژه تهرانسر است، زمانی که این مسکن‌ها آماده و تحویل متقاضیان شود، ادامه زندگی در این محدوده نیاز به تامین سرانه‌هایی مانند مدرسه، مراکز فرهنگی، مذهبی، ورزشی، بهداشتی و درمانی دارد.

شهردار منطقه ۲۱ یادآور شد: ناحیه یک منطقه و به طور خاص محدوده تهرانسر با توجه به روند بالای ساخت و ساز و افزایش جمعیت پذیری به شدت نیازمند تامین سرانه‌های خدماتی است، امیدواریم با تلاش جمعی، برنامه‌ریزی دقیق و کاهش بروکراسی اداری شاهد رقم خوردن اتفاقات خوبی برای شهروندان و شهر باشیم.

محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: وجود یک زندگی با کیفیت در محدوده مسکن ویژه تهرانسر نیازمند تامین سرانه‌های خدماتی است، این مهم جز با تعامل دستگاه‌های مرتبط و ایفای نقش و سهم هر ارگان به عنوان متولی تأمین سرانه‌ها در این بخش از پایتخت میسر نخواهد شد.

وی ادامه داد: باید در چارچوب قانون زمین‌ها به خیرین مدرسه ساز و آموزش و پرورش تعلق گیرد تا فضا‌های آموزشی جدید با توجه به نیاز‌های منطقه ۲۱ ساخته شوند.

سالاری تاکید کرد: در گام نخست و پس از تصویب این قانون در شورای اسلامی شهر تهران، مقرر شده ۶ قطعه زمین بزرگ مقیاس در سطح شهر تهران در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد و با همراهی خیرین مدرسه ساز سرانه‌های آموزشی و تعداد مدارس در قسمت‌هایی که با افزایش جمعیت مواجه هستند، ارتقاء یابد.

لازم به ذکر است، طرح اقدام ملی مسکن به عنوان یکی از طرح‌های جایگزین مسکن مهر مطرح شد و بخشی از اراضی تهرانسر در جنوب غربی تهران برای اجرای این طرح در پایتخت در نظر گرفته شد. در شهریور ۹۸، دو هزار واحد مسکونی در محله تهرانسر در قالب طرح اقدام ملی تولید مسکن با فرمان ریاست جمهوری آغاز شد و هم اکنون نیز ساخت واحد‌های جدید ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار