به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در نشست نکوداشت استاد محمد غفرانی در پانزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: مهمترین برنامه راهبردی دانشگاه به عنوان نقشه اصلی راه، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری است.
او افزود: در این بیانیه دانایی محوری، نخبه پروری و نخبه گزینی و توجه به مراکز دانش بنیان از جمله ابزارهایی هستند که استفاده بهینه از آنها میتواند ما را به اهداف بیانیه برساند.
زالی در ادامه به آسیب شناسی آموزش پرداخت و گفت: تکه تکه بودن آموزش از جمله آفتهای مباحث آموزشی است.
او تصریح کرد: عدم تطبیق فارغ التحصیلان برای نیازهای کشور دیگر آفت آموزشهاست. عدم گسترش کافی برنامههای بین رشتهای، آسیب دیگر آموزش است هرچند گامهایی در علوم ترجمانی در سالهای اخیر برداشته شده، اما کافی نیست.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران گفت: هنوز به اندازه کافی از ظرفیت ادغام یافته آموزش و پژوهش در خدمات بهره نبردهایم و در سالهای اخیر سرعت آن کم شده است.
زالی بیان کرد: نکتهایکه رهبری به آن توجه ویژه دارند، حرکت به سمت مرجعیت علمی است که کار بزرگ و شجاعانهای است. با توجه به توان علمی در شرایط کنونی دانشگاهی، رسیدن به مرجعیت علمی، حداقل در منطقه مدیترانه شرقی دور از دسترس نیست.
او تصریح کرد: ما باید برای حفظ نخبگان در کشور به خوبی تلاش کنیم تا آنها انگیزه لازم را داشته باشند و به تحصیل خود در کشور ادامه دهند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: برخی صندلیها در بسیاری از رشتههای ضروری خالی مانده است، بنابراین باید آسیبشناسی به سرعت اتفاق بیفتد و مسائل این چنینی حل شود.
او با اشاره به ضرورت تقویت برخی رشتههای ضروری در علم پزشکی تصریح کرد: این خبر خوبی نیست که نیروهای علوم پایه ما از کشور خارج شده و در کشورهای دیگر با شرایط بهتر تحصیل کنند؛ ما باید شرایط کافی را برای آنها فراهم کنیم تا در آرامش به تحصیل خود در داخل ادامه دهند.
انتهای پیام/