به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، پیمان نامدار رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حاشیه بازدید معاون استاندار قزوین از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا مرکز بهداشت شهرستان قزوین، در محل نمایشگاه بین المللی قزوین، از پوشش روزانه یک هزار و ۵۰۰دوز واکسن کرونا در این مرکز خبر داد.
نامدار ابراز امیدواری کرد که حوزه سلامت استان قزوین، با مشارکت تمام سازمانهای همکار در اجرای طرح و بر اساس برنامههای پیشبینیشده به اهداف برنامه برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با تاکید بر اینکه سلامت مردم، اولویت حوزه سلامت است، اظهار کرد: تیم پزشکی در محل تزریق واکسن حضور دارد و شهروندان پس از تزریق واکسن هم باید ۱۵ تا ۲۰دقیقه در سالن حضور داشته باشند تا پزشکان از صحت و سلامت آنان اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام/