![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: اکنون ۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.
رضاعی از مرگ ۳ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را ۱۳۲۳ نفر عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/ع