خیلی از غذا‌ها و محصولاتی که به نظر ما عادی می آیند تاریخچه جالبی دارند که از آن‌ها بی خبر هستیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خیلی از غذا‌ها و محصولاتی که به نظر ما عادی می آیند تاریخچه جالبی دارند که از آن‌ها بی خبریم. به عنوان مثال آیا می‌دونستید کدامیک از میوه‌ها هیچ عطری ندارن؟ یا کدوم میوه زیر آب پرورش داده می شه؟

خرما

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

آیا می‌دانستید که خرما هیچ عطر و بویی ندارد؟ به همین دلیل است که آن‌ها را جدا نگهداری میکنند، چون میوه‌های خشک معمولا بو‌ها رو خیلی سریع به خود جذب میکنند. خرما روی درخت خرما رشد میکند که طول آن‌ها از ۱۵ تا ۲۵ متر هم میرسد. هر یک درخت به اندازه ۱۰۰ کیلوگرم خرما می دهد.

انجیر

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

درخت انجیر با زنبور انجیر کار می‌کند که مرحله لاروی خود را داخل انجیر می‌گذارند. زنبور‌های نر بال ندارند و داخل انجیز زندگی می‌کنند تا می‌میرند؛ بنابراین هر انجیر حاوی بقایای زنبورهاست. جالب‌تر از همه این که آنزیم خاصی در انجیر وجود دارد که این حشرات را به پروتئین تبدیل می‌کند و هیچ تاثیری در طعم انجیر نمی‌گذارد.

کرنبری

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

کرنبری‌ها در مناطق باتلاقی کشت و زرع می‌شوند. سلول‌های هوای کوچکی داخل این میوه‌ها وجود دارد که باعث می‌شود بعد از رسیده شدن به سطح آب بیایند. کشاورزان هنگام برداشت کرنبری‌ها از ماشین‌های برداشت استفاده می‌کنند که به آب ضربه می‌زند تا میوه‌ها به سطح آب بیایند. سپس با تور مخصوصی آن‌ها را جمع آوری می‌کنند.

زردچوبه

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

زردچوبه خشک بیماری آلزایمر را درمان می‌کند. به همین دلیل است که در هندوستان تنها ۵ درصد از مردم بالای ۶۰ سال مبتلا به بیماری آلزایمر هستند. در حالی که در کشور‌های دیگر درصد بیماران آلزایمر بیشتر است.

میخک

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

این ادویه معروف از غنچه خشک درخت میخک به دست می‌آید. میخک طعم سوخته و عطری قوی دارد. تندی این گیاه در ساقه و عطر آن در قسمت غنچه آن است.

خردل

چیز‌های جالبی که درباره این میوه‌ها نمی‌دانستید

خردل یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است و تراوشات ریشه این گیاه حاوی سولفور است که باعث می‌شود جانوران و آفات از آن فرار کنند.

منبع:بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
دلمون میوه خواست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
به نظر من بین گزینه باقی مانده یا محسن رضایی و یا همتی
که اولویت با همینه چون با سواد تر قطعا
و شاید کمی قانون مدار تر
Iran (Islamic Republic of)
رزاق
۰۰:۴۷ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
از مطلبی که در مورد خرما گذاشتین مشخصه که هنوز رطب و خرمای تازه که از نخل چیده شده نخوردی.
فصل برداشت بیا جنوب تا عطر و طعم واقعی خرما بدونی چیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۹ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
خرما بو دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
سبحان الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
اندازه خرما 15 تا 25 سانتیمتره؟
مگه خیاره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
آخه کجا نوشته 15 تا 20 سانتی متر نوشته درخت خرما 15 تا 20 متره با دقت بخون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
رطب تازه که از درخت خرما برداشت میکنیم و در فریز نگهداری میکنیم به مدت چند ماه عطر ملایم داره
ولی خرما که تو افتاب خشک میشه عطر نداره