به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اسماعیل قزل سفلی صبح امروز در آیین انعقاد تفاهم نامه سه جانبه سپاه فجر فارس، کمیته امداد استان و سازمان بسیج سازندگی فارس، بیان کرد: در ادبیات اقتصادی معمولا ایجاد اشتغال یک امر دشوار در برنامه ریزی اجتماعی است و اشتغال ویژه محرومان و نیازمندان این دشواری را مضاعف میکند.
او افزود: در راستای تحقق منویات رهبری در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها، مبنی بر بهره گیری حداکثری از منابع در جهت ایجاد توسعه اشتغال برای افراد محروم و آسیب پذیر، هم افزایی و تشریک مساعی همگانی به منظور نهادینه سازی فرهنگ اقتصادی مقاومتی و ایجاد بستر مناسب برای نقش آفرینی جهادگران کارآفرین در حوزههای مختلف و همچنین توانمند سازی و تقویت منزلت اجتماعی محرومین، این تفاهم نامه در ٩ بند تنظیم شده و به امضای مدیرکل کمیته امداد فارس، بسیج سازندگی استان و سپاه فجر فارس رسیده است.
قزل سفلی ادامه داد: ایجاد و راه اندازی طرحهای اشتغال را یکی بندهای این تفاهم نامه ذکر کرد و گفت: در سال ١٤٠٠ و در چارچوب این تفاهم نامه دو هزار طرح به ارزش بیش از یکصد میلیارد تومان در سراسر فارس ویژه اقشار آسیب پذیر، نیازمندان و افراد تحت پوشش کمیته امداد پیگیری و اقدام خواهد شد.
او، آموزشهای کسب و کار و کارآفرینی ویژه ٥ هزار نفر از افراد تحت پوشش و آسیب پذیر در مناطق محروم و تشکیل و راه اندازی ٤٢ مراکز نیکوکاری کارآفرینی از دیگر بندهای این تفاهم نامه مشترک اعلام کرد.
رئیس بسیج سازندگی فارس گفت: در راستای حمایت و استفاده از دانش بومی، حمایت از ١٠ طرح نوآورانه و دانش بنیان براساس این تفاهم نامه مشترک در دستور کار قرار خواهد گرفت.
او با بیان اینکه برپایی ١٠٠ نمایشگاه و غرفههای فروش محصولات تولیدی حاصل از اشتغال از دیگر بندهای این تفاهم نامه است، خاطرنشان کرد که مفاد تفاهم نامه مشترک مذکور با حضور ٣٠٠ نفر از جهادگران اجرایی خواهد شد.
محمد بذرافشان، مدیرکل کمیته امداد فارس نیز در این جلسه بیان کرد: در حالی این تفاهم نامه منعقد شده که پارسال سپاه فجر فارس یاریگر کمیته امداد در تامین و تهیه جهیزیه فرزندان تحت پوشش، مسکن، تعمیر و مرمت و حمایت از ایتام و نیازمندان تحت عنوان ایران همدل بود.
او افزود: انعقاد این تفاهم نامه در حوزه اشتغال نیز فصل جدیدی در حوزه محرومیت زدایی خواهد بود.
بذرافشان بیان کرد: استان فارس در آخرین ارزیابی ها، در ٩ ماهه سال ٩٩، در ١٧ سرفصل کمی و کیفی مقام اول حوزه اشتغال کشور را با ایجاد بیش از ١٧ هزار و ٥٠٠ فرصت شغلی و توزیع بیش از٤٠٠ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه را به خود اختصاص داد.
تلاش شده در این تفام نامه زنجیرهای از آموزش، هماهنگی ها، همکاری و بازار رسانی محصولات حاصل از ایجاد اشتغال افراد محروم برنامه ریزی شود. و روستاها و حاشیه شهرهای استان نقطه کانونی اجرای این تفاهم نامه خواهد بود.
همچنین رویدادهای کارآفرینی مختلفی در راستای این تفاهم نامه تا پایان امسال اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/