به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،آیین افتتاحیه واحدصنعتی تولیدکننده محصولات پرداخت الکترونیکی با حضور مقامات کشوری، استانی و محلی برگزار شد.
کیوان جامه بزرگ معاون توسعه راهبردی هولدینگ شرکت فناپ تک در این مراسم گفت: میزان سرمایه گذاری این شرکت در فاز نخست ۱۲۰۰ میلیارد ریال بود که در حال حاضر این شرکت محصولات تجهیزات بانکی، پرداخت الکترونیکی، انواع کارت خوان، کیوسک بانکی خوددریافت، خودپرداز کیوسک هوشمند نوبت دهی تولید میکند.
او به میزان تولید این کارخانه اشاره کرد و افزود: در فاز نخست قابلیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه وجود دارد و پیش بینی میشود در فازهای توسعهای مجموعه ظرفیت تولیدی این کارخانه سالانه به ۵۰۰ هزار دستگاه برسد.
معاون توسعه راهبردی هولدینگ شرکت فناپ تک از تعریف چشم انداز برای فعالیت این واحد تولید کننده الکترونیکی خبر داد و اظهار کرد: از امسال هر فصل یک یا چند محصول جدید همچون تبلت دانش آموزی، گوشی تلفن همراه، پنل پی سی و تا پایان سال مودم مخابراتیای دی اس ال و تی دی ال تی به محصولات کارخانه اضافه میشود.
جامه بزرگ در به پیشینه فعالیت هولدینگ فناپ هم اشاره کرد و گفت: هولدینگ فناپ در سال ۱۳۹۵ تاسیس شده و در حال حاضر ۱۸۰ نفر اشتغال مستقیم و ۳۶۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است که در فاز توسعه دوم یکهزار و ۶۰۰ میلیاردریال سرمایه گذاری جدید انجام میشود و پیش بینی میشود ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و یک هزارنفر غیر مستقیم مشغول به کار شوند.
او پیش بینی کرد در پایان سال ۱۴۰۴ مرحله سوم سرمایه گذاری را با ده هزار میلیارد ریال انجام شود و ابراز امیدواری کرد که ایجاد اشتغال برای یکهزار نفر به صورت مستقیم و سه هزار نفر به صورت غیرمستقیم دست یابد و افزود: امید است تا پایان ۱۴۰۴ محصولات این شرکت انواع محصولات خانگی دیجیتال و تجهیزات شخصی یا فردی همچون موبایل، گوشی هوشمند و ساعت هوشمند را در مدار تولید قرار دهد.
حسین گروسی سرپرست منطقه آزاد اروند نیز در این مراسم فناوریهای نوین به مصداق چاه نفت دانست و گفت: اگرچه این چاه در حوزه مشترک ایران و عراق در مینو شهر پیدا شده است و هماهنگی لازم برای استخراج و مطالعات این چاه با وزارت نفت انجام گرفته، اما در واقع چاه نفت اصلی فناوری نوین و درآمدهای نوینی همچون واحدهای صنعتی فناپ تک است که امروز افتتاح شد.
او با بیان اینکه بیشترین درآمد کشورهای دنیا از طریق فناوری بدست میآید، افزود: هیچ کشوری در دنیا پیدا نمیشود که درآمد سرانه آن از ۱۵ هزار دلار تجاوز کند مگر اینکه به سمت فناوریهای نوین رفته باشد.
سرپرست منطقه آزاد اروند تبدیل شدن اروند به قطب اول اقتصاد و تولید را پیش بینی کرد و گفت: این ایمان وجود دارد که خرمشهر و اروند در حوزههای اقتصادی، تولید، صادرات و سرمایه گذاری میتواند حرف اول را بزند.
او با بیان اینکه اکنون کشور درگیر جنگ اقتصادی است، انتخاب مدیران توانمند در این منطقه را مایه خوشحالی مضاعف دانست.
انتهای پیام/ ه