به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، همزمان با برگزاری پویش سراسری هر هفته الف-ب- ایران، سه واحد تصفیه خانه فاضلاب روستایی در استان فارس به بهرهبرداری رسید.
این مراسم از طریق ویدئوکنفرانس با حضور وزیر نیرو و معاون استانداری فارس برگزار شد، ۳ تصفیه خانه در روستاهای دشتک، امیرآباد و شهیدآباد در شهرستانهای مرودشت، خرمبید و اقلید به طور همزمان و با صرف اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال افتتاح شد.
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس فارس در حاشیه این مراسم گفت: با توجه به خشکسالیهای سنواتی ناشی از پراکنش نامناسب زمانی و مکانی بارشهای سنوات اخیر و برداشتهای بی رویه از منابع آب زیر زمینی در سالهای گذشته، فارس با بحران شدید کم آبی دست به گریبان است.
علی بوستانی افزود: بر همین اساس نیاز به باز چرخانی آب و استفاده از پسابهای بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی در حوزههای کشاورزی و صنعت، ضروری و اجتناب ناپذیر است و به همین دلیل در راستای انجام تعهدات فنی شرکت آب و فاضلاب استان فارس و با هدف ارتقا سطح کیفی منابع آب زیر زمینی و رودخانههای همجوار روستاهای دشتک (مرودشت)، شهیدآباد (خرمبید) و امیرآباد (اقلید)، اجرای شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب روستایی اجرا شده است.
بوستانی گفت: در روستای دشتک شهرستان مرودشت فرآیند پکیج از نوع MBBR پیشرفته با ظرفیت ۲۰۰ متر مکعب در شبانه روز بوده که با سازه فلزی و پوشش کاملِ اپوکسی همراه با رویکردِ حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیهی استانداردهای زیست محیطی جهت رها سازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمعآوری و خط انتقال فاضلاب این روستا ۱۲ کیلومتر و تعداد انشعابهای فاضلاب ۵۵۰ فقره است.
او گفت: در تصفیه خانه فاضلاب روستای شهید آباد فرآیند پکیج از نوع IFAS پیشرفته با ظرفیت ۱۱۲ متر مکعب در شبانه روز پیشبینی شده و با سازهی فلزی با پوشش کامل اپکسی همراه با رویکرده حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیهی استانداردهای زیست محیطی جهت رها سازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمع اوری و خط انتقال فاضلاب ۵.۸ کیلومتر و تعداد انشعابها نیز ۱۵۰ فقره است.
بوستانی ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب روستای امیر آباد (اقلید) فرآینده پکیج از نوع IFAS پیشرفته با ظرفیت ۲۴۸ متر مکعب در شبانه روز بوده و با سازه فلزی با پوشش کامل اپوکسی همرا با رویکردِ حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیهی استانداردهای زیست محیطی جهت رهاسازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمع اوری و خط انتقال فاضلاب ۱۳ کیلومتر و تعداد انشعابها ۴۲۷ فقره است.
انتهای پیام/