به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت کوکی ترک دار لیمویی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
کره ۸۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
اسانس لیمو ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر (برای تزئین) ۱.۴ پیمانه
پودر قند (برای تزئین) ۱.۴ پیمانه
طرز تهیه
_شکر و کره را با همزن برقی خوب میزنیم و هر ازگاهی با لیسک کنارهها را داخل ظرف جمع میکنیم تا یکدست شود.
_تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو را اصافه میکنیم و خوب هم میزنیم. آب لیمو را هم به مواد اضافه میکنیم.
_آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک میکنیم و آرام به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست آید.
_ظرف خمیر را سلفون میکشیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
_سپس با قاشق غذاخوری از مواد برداشته و در دست گلوله میکنیم و اول در شکر و بعد در پودر قند میغلتانیم. دقت کنید حتما اول در شکر و بعد پودر قند.
_ مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه گرم کنید.
_وقتی روی شیرینیها ترک خورد یعنی آماده هستند و باید از فر خارج شوند اگر بیشتر بمانند سفت میشوند.
_کوکیها را با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبند ترجیحا هر بار ۶ کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر را به همین ترتیب درست کنید.
منبع: مجله سرگرمی زازل
انتهای پیام/