به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ساندویچ با همه ساندویچهای مرغ فرق داره. یک فرق خوشمزه و جذاب، چون مدل این ساندویچ اسلایدره. البته پنینی مرغ و اسنک مرغ هم خوشمزگی خودش رو داره و برای مهمانی گزینه خوبیه. اسلایدرها ساندویچهایی شبیه به برگر هستن با این تفاوت که با این نانهای مربعی شکل آماده میشن. خیلی خوشمزه و جذاب، چون موقع سرو و پذیرایی هرکسی میتونه اسلاید یا یک برش از این مربعها رو جدا کنه و نوش جان کنه. شما میتونین این ساندویچ مرغ تنوری رو با مواد متنوعی درست کنین و اون طوری تبدیل به ساندویچهای اسلایدر متنوع بشه.
مواد لازم مرغ تنوری قارچ ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱۰۰ _ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نان اسلایدر ۱_ ۲ عدد
کره ۲۵ گرم
خامه ۳ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
پودر جوز هندی و آویشن ۱ دوم قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
پنیر ورقهای گودا درصورت دلخواه
مواد لازم ساندویچ تنوری مرغ
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پیاز پلوی اردبیلی و املت فرانسوی تا مرغ وحشی خوشمزه و اصیل شمالی + تصاویر
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری:
۱- در ابتدا قارچهای ورقهای شده را در مقداری روغن داخل ماهیتابه با حرارت بالا تفت میدهیم. بعد از اینکه قارچها کمی تفت خوردند آنها را به ظرفی دیگر منتقل میکنیم. (دقت کنید نباید قارچها زیاد حرارت ببینند.) پیاز نگینی شده را داخل همان ماهیتابه تفت میدهیم تا کمی سبک شود.
۲- بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد و عطر آن بلند شد، سینهی مرغ را که بصورت حبهای یا مکعبی خرد کردهایم به آن اضافه میکنیم و مرغ و پیاز را تفت میدهیم تا کم کم مرغها تغییر رنگ دهند و کمی بپزند. در این مرحله سیر رنده شده و ادویهها را که شامل پودر جوز هندی، پاپریکا و آویشن و نمک و فلفل است به آن اضافه میکنیم و مواد را کمی هم میزنیم.
۳- مواد را به گوشهای از ماهیتابه منتقل میکنیم و فلفل دلمهای نگینی شده را گوشهی ماهیتابه میریزیم اینکار باعث میشود فلفل بهتر تفت بخورد. بعد از تفت خوردن فلفل ها، قارچی را که از قبل سرخ کرده ایم به آن اضافه میکنیم و مجددا کمی تفت میدهیم.
۴- وقتی کمی مواد را هم زدیم خامه را وسط ماهیتابه میریزیم و آرام مواد را هم میزنیم. دقت کنید خانه حتما باید هم دمای محیط باشد تا بر اثر شوک حرارتی نبرد. زمانی که کل مواد با هم دیگر مخلوط شد و کمی حرارت دید و آب آن کامل کشیده شد آنرا به طرفی منتقل میکنیم تا سرد شود.
۵- برای آماده کردن سس روی نان، کره را آب میکنیم. نیمی از کره را را با سس مایونز، سس کچاپ ترکیب میکنیم تا یکدست شود. نان اسلایدر را به آرامی از وسط با چاقو برش میدهیم و آنرا به دو لایه تقسیم میکنیم. بجای نان ساندویچ اسلایدر از هر نان ساندویچی دیگری نیز میتوانید استفاده کنید.
۶- لایهی پایینی نان را داخل قالب پیرکس یا هر قالب دیگری که مناسب فر است میگذاریم و به کمک برس از سس آماده شده روی یک لایه از نان میمالیم. موادی که آماده کردیم را روی نان میریزیم (برای انجام این مرحله مواد حتما باید به دمای محیط رسیده باشد تا نان خمیر نشود.)
۷- به میزان دلخواه روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و روی آن کمی پنیر ورقهای گودا قرار میدهیم. استفاده از این پنیرها برای خوشمزهتر شدن ساندویچ است و در صورت دلخواه میتوانید آنرا حذف کنید. البته بهتر است از یک لایهی نازک پنیر حتما استفاده کنید، چون باعث چسبندگی لایهها و منسجمتر شدن ساندویچ میشود. لایه رویی نان را روی آن میزاریم.
۸- جعفری را با باقی ماندهی کره ترکیب میکنیم و به کمک برس روی نان یک لایه از مخلوط جعفری و کره میزنیم. اینکار به خوشمزهتر شدن سطح ساندویچ کمک میکند. روی قالب را با فویل میپوشانیم و قالب را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم.
اضافه کردن جعفری به ساندویچ مرغ تنوری
بعد از این مدت زمان ساندویچ را بصورت گرم سرو میکنیم.
نکات مهم در تهیه ساندویچ مرغ تنوری:
برای این ساندویچ از نان اسلایدر که از محصولات نان آوران (بنام نان نسیم) است استفاده میشود. ولی در صورت دلخواه شما میتوانید از نان برگر یا نان باگت نیز استفاده کنید و بعد از اینکه نانها را برش زدید کف قالب را با لایه پایینی نان بپوشانید و باقی مراحل را به صورت مشابه پیش ببرید.
برای مواد میانی ساندویچ از هر نوع مواد دلخواه دیگر مانند گوشت چرخ کرده تفت داده شده، مواد پیتزا (سوسیس و کالباس) یا حتی سبزیجات تفت داده شده، میتوانید استفاده کنید و ساندویچهای اسلایدر با طعمهای متنوع درست کنید. اما بهتر است برای هر مدل ساندویچ که غذای سریع است، مرحلهی سس زدن داخل نان و طعم دار کردن روی نان با مخلوط جعفری و کره را انجام دهید تا ساندویچ شما خوشمزهتر شود.
برای اینکه قارچها کمتر آب بندازند حتما باید ظرف (ماهیتابه) شما از اندازه قارچها بزرگتر باشد و قارچها بصورت فشرده روی هم سوار نشوند تا حرارت یکسان ببینند و زیر حرارت هم حتما باید بالا باشد تا بجای آبپز شدن قارچها سرخ شوند یا تفت بخورند.
میزان دما و مدت زمان تقریبی است. چون مواد این ساندویچ از قبل پخته شده، این زمان فقط برای گرم شدن آن، آب شدن پنیرها و یکی شدن طعم و مزه مواد و پنیر و سس ماست. پس بسته به سلیقه خود اگر کم برشته دوست دارین میتونین زودتر آنرا از فر خارج کنید و برعکس.
امیدوارم از طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشتان آمده باشد. برای مشاهده طرز تهیه فست فودها و فینگرفودهای دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اکالا
انتهای پیام/