حاجی‌میرزایی با تاکید بر اهمیت جایگاه مدرسه، از نامزدهای انتخاباتی دعوت کرد تا دیدگاه‌های خود درباره نظام تعلیم و تربیت را بیان کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش با اشاره به اینکه برخی رویداد‌ها در تاریخ ارزشمند است، اظهار کرد: برخی از روز‌ها منادی یک پیام هستند و با خودشان معارف نابی می‌آورند.

او به گام‌های بزرگ در مدرسه‌سازی اشاره و بیان کرد: سهم نوسازی در اعتبارات عمرانی ۴ برابر شده و مشارکت خیرین به ۵ برابر افزایش یافته است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در موضوع نوسازی با کمترین مسئله‌ای از حیث اعتبارات مواجه نشدیم، گفت: نیاز‌های ما گسترده است و به حمایت‌های همه نیاز داریم.

به گفته حاجی میرزایی هنوز اندازه‌های واقعی مدرسه درک نشده است و ما تجلی پیشرفت و نوسازی را در عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی شاهد هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در مدرسه انسان ساخته می‌شود، اظهار کرد: هر چه اندازه‌های واقعی مدرسه در یک جامعه به درستی درک شود آن جامعه استعداد بیشتری برای پیشرفت دارد.

او ادامه داد: مدرسه کانون زندگی و بالندگی است و بسیاری از مشکلاتی که جامعه ما را رنج می‌دهد باید در مدرسه سامان یابد، مدرسه به ما می‌آموزد که از کلام چطور بهره بگیریم.

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه کلام برای همکاری و دوستی است، اظهار کرد: با کلام است که می‌توانیم متحد شویم و بابد در جامعه خودمان از کلام به عنوان ابزاری برای ساختن و دوست داشتن استفاده کنیم.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با ساخت مدرسه زندگی شکل می‌گیرد و آینده تصویر می‌شود؛ در واقع شخصیت، هویت و فرهنگ در مدرسه بنا گذاشته می‌شود بنابراین باید قدر مدرسه را بدانیم.

حاجی میرزایی اظهارکرد: در میان همه کسانی که می‌خواهند در معرض رای مردم باشند همه کسانی که می‌توانند تبیین روشنی از آینده ارائه کنند مسابقه‌ای بین خودشان بگذارنند تا دیدگاهشان نسبت به نظام تعلیم و تربیت آشکار شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۰ ۰۵ خرداد ۱۴۰۰
از سالها قبل و ۵۰درصد فوق العاده ویژه گرفته شده است.
Canada
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
دولت جوان .نخبه و دلسوز اتی
باید با تست های روان شناسی
استعداد بچه ها را بشناسد و در جهت استعداد انها را سوق دهد
نه اینکه بخاطر شهرت و درآمد. طرف دکتر شود ولی
اصلا کارش را دوست نداشته باشد .چونکه دکتر موفقی نخواهد بود
اگر همین شخص به رشته تحصیلی دیگه ای .میرفت
صددرصد مثمرثمرتر میبود
وبعد بچه ها با اموزش .حرفه مورد نیاز کشور و مورد علاقه شون یاد بگیرند
تا فارع تخصیل شدند .حرفه ای آموزش دیده اند که بیکار نمانند
و بعد زبان انگلیسی .عربی و حتی چنیی برای پیدا کردن کار در کشورهای دیگه اموزش داده شوند
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۲۳:۰۱ ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
نامزدهای انتخابات بی زحمت دیدگاه‌های بازنشستگی خود را اعلام کنند تا بفهمیم افرادی که 30 سال سر پستهای مدیریتی بودند چرا بعد از بازنشستگیشون برای دور دوم 30 سال آیندشون دوباره جذب و تصمیم گیری می کنند یه بارگی سن بازنشستگی رو در ایران دوبله کنید 60 سال کار کرد با حقوق و مزایای دوبل سوبله چوبله با پارتیهای مختلف گردن کلفت باندی و جناحی حساب کنید جوانهای نخبه و خوش فکر خردمند بصیر و توانای ایران اسلامی هم بروند غازشون بچرانند چونکه اینها میزهای ریاست رو حالا حالاها قصد ندارند ترک کنند . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
والسلام و صلوات التماس دعا .
آخرین اخبار