فرمول یک متخصص تغذیه برای تهیه بی خطر‌ترین بستنی

با شروع فصل تابستان شاید خوردن بستنی بسیار دلچسب و خنک کننده به نظر بیاید اما کدام بستنی از همه مفیدتر است؟

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک آنا بلوسوا، متخصص تغذیه روسی درباره برخی غذا‌ها هشدار داد و گفت: همه محصولات غذایی برای افرادی که به تناسب اندام اهمیت می‌دهند، مفید و ایمن نیست.

آنا بلوسوا افزود: بستنی که از میوه‌ در خانه تهیه می‌شود، بی خطرترین بستنی برای تناسب اندام است. این بستنی می‌تواند از توت‌های تازه یا یخ‌زده که آن را با شیر یا آب مخلوط می‌کنیم، باشد. می‌توانید کمی شکر یا یک قاشق عسل به آن اضافه کنید و در قالب‌ها بریزید تا یخ سفت شود.

این متخصص اضافه کرد: بستنی میوه‌ای خریداری‌شده در فروشگاه نیز حاوی دُز بالایی از کالری نیست و به عنوان ماده خنک کننده در هوای گرم بسیار مناسب است.

به گفته او؛ بستنی خامه‌ای همیشه چرب است و کالری زیادی دارد. گزینه دیگری که در همه فروشگاه‌ها یافت نمی‌شود بستنی میوه‌ای و توت است. این بستنی عملاً هیچ شیر در آن وجود ندارد و بسیار ارزان است.

این متخصص معتقد است که تمرین دادن به گلو در مصرف بستنی مهم است، زیرا کمی بستنی یا یک نوشابه در هوای گرم به عادت گلو به سرما کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار