به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا نورانی سرپرست مدیریت تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: افزایش هزینههای انرژی، به خصوص در بخش صنعت اثر عمدهای بر بهرهوری سازمان دارد و سازمانها برای حصول حداکثر بهرهوری و صرفهجویی در مصرف انرژی، لازم است با اعمال مجموعهای متعادل از اقدامات قیمتی و غیرقیمتی اقدام نمایند.
او بیان داشت: برای اجرای سیاستهای اصلاح الگوی مصرف و ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی نیاز به برنامه زمانبندی مناسب برای کاهش شدت انرژی و جلوگیری از اتلاف آن در بخشهای مختلف است که در این امور پس از تعریف و انجام مطالعات ممیزی جامع انرژی، راهکارهای اولویتدار و ضروری ارائه و برنامه زمانبندی اجرای آنها تدوین شد.
نورانی افزود: پیادهسازی نظام مدیریت انرژی، پایش مستمر مصرف برق (آنلاین مونیتورینگ) در واحدهای ستادی و عملیاتی، نصب کنتورهای هوشمند، تعویض پنجرههای تک جداره (معمولی) با پنجرههای دو جداره از نوع UPVC، تعویض لامپهای پرمصرف با کم مصرف و LED، برنامهریزی و نظارت بر کارکرد سیستمهای تهویه و سرمایشی بعد از وقت اداری، استقرار تیمهای بازرسی انرژی در ساعات پیک مصرف، استفاده از سیستم آبیاری قطرهای، استفاده از تجهیزات و وسایل با رتبه A و B را میتوان از جمله راهکارهای مورد اشاره برشمرد.
سرپرست مدیریت تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تصریح کرد: با نظر به این که نهادینه کردن سه شاخص مهم عقلانیت، تغییر و اصلاح سبک مصرف و همچنین ایجاد زیر ساختها در بهرهوری و بهینهسازی مصرف انرژی نقش اصلی اقدامات در این حوزه را دارند و باید با اتخاذ شیوهها و روشهای نوین علاوه بر ارائه الگوهای مناسب و ایجاد باورها و فرهنگسازی، روند کاهش شدت انرژی در همه بخشها اعم از خانگی و صنعتی را فراهم نمود.
این مقام مسئول گفت: در این زمینه با تدوین و برگزاری دورههای آموزشی، توزیع بستههای فرهنگی، ارسال پیامک، اطلاعرسانی از طریق فضای مجازی و اینترانت، ارائه مشوقها در جهت آموزش و فرهنگ سازی اقدام نموده است.
او اظهار داشت: در گذشته شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از طرف شرکت توزیع برق به عنوان یکی از سه شرکت برتر در صرفه جویی انرژی انتخاب و تقدیر شده است و در بخشهای صنعت و ساختمان و بدون کاهش سطح رفاه، در مجموع به میزان حدود ۱۰ مگا وات برق صرفهجویی حاصل شده است.
انتهای پیام/م