در مطلب زیر طرز تهیه کیک پودینگ موکا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک پودینگ موکا را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: ۱ پیمانه
شیر پرچرب: ۱ پیمانه
قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای: سه چهارم پیمانه
شکر سفید: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف مواد شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید تا کف کرده و مایه رنگ کرمی شود.

در یک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید.

سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شیر اضافه و مخلوط کنید.

قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.

در یک ظرف دیگر مواد شکر قهوه‌ای و باقی مانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.

مخلوط آماده شده را بر روی مایه کیک بریزید.

قهوه را نیز در آخر بر روی مایه کیک بریزید و اصلا مخلوط نکنید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا گرم شود.

مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.


منبع:غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.