به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرشاد مهرابی مدیر اداره جهاد کشاورزی رامهرمز میزان سطح زیر کشت پیاز در این شهرستان را ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: عملیات برداشت پیاز آغاز شده است.
او با بیان اینکه عملیات کشت این محصول از پایان شهریور ماه هر سال آغاز میشود و تا پایان مهرماه ادامه دارد، افزود: ارقام محلی رامهرمز و رقم سفید بهبهان بیشترین نوع کشت شده در اراضی شهرستان هستند.
مهرابی متوسط تولید پیاز در شهرستان را ۳۰ تا ۴۰ تن در هکتار عنوان کرد و بیان داشت: برداشت این محصول پرمصرف از ابتدای خرداد آغاز شده و تا تیر ماه خواهد داشت که با توجه به کیفیت مطلوب مورد استقبال مصرف کنندگان در سایر شهرستانهای استان خوزستان میگیرد و صادر میشود.
استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی، یکی از قطبهای تولید محصولات کشاورزی نظیر؛ سبزی و صیفی، غلات، گندم، جو، کلزا و مرکبات در کشور به شمار میرود، ضمن اینکه محصولات تولیدی علاوه بر خریدار داشتن در سایر استانها، به کشورهای همجوار از جمله عراق صادر میشوند.
انتهای پیام/گ