به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، روحالله محمدی، سرپرست معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل با اشاره به جذابیت موزهها و اشیای در معرض دید مردم در قالب این مجموعهها گفت: در بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی در کنار ارائه آثار معماری از دوره صفوی و معرفی بناهای مختلف، سعی و تلاشمان بر این بوده تا اصیلترین اشیا در معرض دید قرار گرفته و در قالب موزه شیخ صفیالدین اردبیلی به مسافران، گردشگران و میهمانان داخلی و خارجی معرفی شود.
او تصریح کرد: علاوه بر موزهها، در قالب رویدادهای مختلف و تقویت روابط فرهنگی سعی کردیم تا گنجینه عظیم فرهنگی و هویتی استان اردبیل را به نسلهای آینده و بازدیدکنندگان معرفی کنیم که امیدواریم با فروکش کردن بیماری کرونا و بهبود شرایط باز هم اردبیل به قطب سفرهای داخلی و گردشگران خارجی تبدیل شود.
محمدی فعالیت دهها موزه را در مناطق مختلف استان در بخشهای مختلف یادآور شد و افزود: از ایام رکود فعالیت موزهها و شیوع ویروس کرونا در راستای ساماندهی و پربار کردن اشیای موزهها استفاده کردیم تا با جمعآوری و حفظ و حراست از این اشیا بتوانیم در خدمت علاقمندان باشیم.
او از راهاندازی ۶ موزه جدید در مجموعه جهانی شیخ صفیالدین اردبیلی خبر داد و گفت: این موزهها شامل موزه سفال، سنگ، سکه، اسناد و غیره آماده راهاندازی است که از بستر فضای مجازی در معرفی اشیای این موزهها و همچنین شناساندن آنها استفاده میکنیم.
سرپرست معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل با بیان اینکه در این موزهها ۱۴ هزار اشیا تهیه و در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است، افزود: ما از ظرفیت موزههای بروناستانی نیز استفاده میکنیم تا گنجینه عظیم تاریخی، تمدنی و هویتی اردبیل را برای شهروندان سایر مناطق کشور معرفی کنیم.
محمدی از کاهش بازدید از موزههای استان به دنبال شیوع کرونا خبر داد و گفت: در سال ۹۸ و قبل از شیوع کرونا تعداد بازدیدکنندگان از موزههای استان به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده بود که با شیوع کرونا این تعداد به شدت کاهش یافته و ما پارسال هیچ بازدیدکننده خارجی از موزههای استان اردبیل را شاهد نبودیم.
انتهای پیام/ع