![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، جعفری رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرحهای اشتغال حمایتی ذیل برنامه اشتغال فراگیر وزارت کار است که با هدف ایجاد اشتغال پایدار و به منظور کمک به رونق اقتصادی خانوارها و تبیین و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در حال اجرا است.
او افزود: اجرای این طرح در سه فاز پیشبینی شده که فاز اول شناسایی و اولویتبندی مزیت، ظرفیت و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی است، فاز دوم به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعدادسنجی، بهرهگیری از آموزشهای کوتاهمدت کارآفرینی، شناخت بازار و مسائل مالی و فاز سوم به تعامل با فعالان عرصه فروش محصولات مشاغل خانگی، اتصال به بازار و ارتباط با برندهای معروف بازار فروش میپردازد.
این مسئول ادامه داد: پایین بودن هزینه راهاندازی کسب و کارهای خانگی، کاهش هزینه رفت و آمد و اجارهبهای محل کار، امکان رسیدگی به چند شغل به طور همزمان، استفاده از بازارهای فروش اینترنتی برای اتصال به بازار و بهرهوری و بازدهی سریع از دیگر مزایای این طرح به شمار میرود.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان با اشاره اتصال به بازار متقاضیان مشاغل خانگی در زنجان، گفت: تاکنون ۲۴۲ نفزر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در حوزههای قالیبافی، بافنده تابلو فرش، گلیم بافی، خیاطی، قلمزنی و ملیله سازی با همکاری پیشرانها برای فروش محصولات به بازار متصل شده اند.
جعفری ادامه داد: برای معرفی محصولات تولیدی در مشاغل خانگی باید برندسازی انجام شود، برندسازی محصولات موجب شناخته شدن آن و در نتیجه جلب مشتری میشود و اجرای طرح مشاغل خانگی برای حل مشکلاتی مانند اتصال به بازار موثر است.
انتهای پیام/م