به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد استانداری کرمانشاه با ۱۲۴ رأی موافق، ۵۱ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در جلسه با این تحقیق و تفحص موافقت کردند.
علی حدادی سخنگوی کمیسیون گزارش بررسی این تحقیق و تفحص در نشست کمیسیون امور داخلی کشور قرائت کرد و گفت: در اجرای ماده (۲۱۲) آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، ابتدائاً اطلاعات واصله از دستگاههای اجرایی در مورخ ۱۳۹۹/۵/۱۱ در اختیار متقاضی تحقیق و تفحص قرار گرفت و نظر به اظهار مورخ ۱۴۰۰/۱/۱۷ متقاضی مبنی بر عدم کفایت اطلاعات ارائه شده کمیسیون، موضوع درجلسه رسمی مورخ - کمیسیون که با حضور ۱۴ نفر حاضرین از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضی تحقیق و تفحص مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در محورهای ذیل به تصویب رسید.
وی بیان کرد: محورهای تحقیق و تفحص عبارتند از بررسی عملکرد مالی ءاقتصادیء عمرانی وسیاسی استانداری کرمانشاه از ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ و ملکرد مالی، اقتصادی، عمرانی و سیاسی استانداری کرمانشاه از سال ۹۶ تا ۹۹.
همچنین سیدجواد حسینی کیا نماینده درخواست کننده این تحقیق و تفحص بیان کرد: نظارت حق نماینده است و در مواردی که صدای نماینده ملت به جایی نمیرسد، راهی جز استفاده از ابزارهای نظارتی وجود ندارد.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کرمانشاه حق خود را به انقلاب ادا کرده است، این استان بیش از ۱۲۰۰ بار بمباران شده است، ۱۰ هزار شهید تقدیم کشور کرده و بالغ بر ۲۱ هزار جانباز داشته است، اما بیکارترین استان کشور شناخته میشود و از سوی دیگر به عنوان گرانترین استان کشور رتبهبندی شده بنابراین نمیتوان نقش مدیران ارشد استانی را نادیده گرفت.
وی بیان کرد: علاوه بر بیکاری، مشکلات آب و فاضلاب استان همچنان حل نشده است و با گذشت چندین سال از زلزله هنوز عدهای از مردم در کانکس زندگی میکنند و باید مدیریت ارشد استان در این باره توضیح دهد. البته میگویند استاندار کرمانشاه جزء مدیران موفق دولت است؛ در این حالت باید دید باقی مدیران چه عملکردی دارند.
انتهای پیام/