طیبه نیک آزاد نویسنده کتاب نامه هایی به دخترم سهراب در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،گفت: این کتاب ، داستان زنی ست به نام تهمینه با ذهنی آشفته و سرگردان که از طریق نامه با فرزندش در ارتباط است و او را از حالات روحی و عاطفی خود و احوال ناشناخته ی پدر باخبر می کند.
او افزود:روایت در این داستان غیر خطی ست و زمان ها درهم شکسته شده و زن در گذشته و حال، حقیقت و خیال در رفت و برگشت است و دیگر شخصیت های نمایشنامه که سعی کمک به او را دارند خود نیز گاها وارد بازی ذهن او می شوند.
نویسنده کتاب نامه هایی به دخترم سهراب تصریح کرد:اولین سوالی که همه قبل از خواندن کتاب و با شنیدن نام آن از من میپرسند در مورد عنوان کتاب است که چرا نامه هایی به دخترم سهراب، سهراب که یک اسم پسرانه ست!
نیک آزاد اضافه کرد: حتما باید متن خوانده شود تا متوجه این پارادوکس شوید، این حرف یک تبلیغ نیست منتهی اگر بخواهم درمورد اسم کتاب توضیح بدم باید کل نمایشنامه را بدون هیچ کم و کاستی تعریف کنم.
او گفت:سه نمایشنامه دیگر هم در دست چاپ داریم که البته دو سال گذشته و متاسفانه هنوز ناشر اقدام لازم را انجام نداده اند و علت مشخص نیست.
نویسنده کتاب نامه هایی به دخترم سهراب افزود:پارسال در آموزشگاه های آنلاینی که انتشارات سیراف برگزار کرده بود و بسیار هم پربار و مفید بود با صدیقه جاویدی مدیر انتشارات آشنا شدم و در مجموعه داستان " مشق قرنطینه" که به همت وی و مینو فرشچی به چاپ رسید بنده این افتخار را داشتم که دو داستان هام در کتاب باشد، این همکاری و آشنایی و لطف وی منجر به چاپ نامه هایی به دخترم سهراب شد که از وی تشکر می کنم نه تنها به خاطر چاپ کتاب ما بلکه به خاطر منش و مهربانی و مرامی که دارند.
نیک آزاد عنوان کرد: چاپ اول این کتاب در اواخر سال ۹۹ انجام شد و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ روانه بازار شد.
او در پایان گفت:امیدوارم علاقه مندان به حوزه ادبیات و تئاتر این کتاب را که با نهایت عشق نوشته شده دوست داشته باشند و بپسندند که تمام افتخار ما خوانندگان و دوستان هستند .
دخترم بین خودمان بماند، پدرت گاهی میمیرد، حتی به رفتن هایش هم شک دارم وقتی غیبش میزند به گمانم میرود گوشه ای که در تنهایی و دور از چشم ها بمیرد.
انتهای پیام/ د