به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این روزها فصل برداشت محصول باقالی تازه در استان گلستان است و مردم این استان در این فصل یک میان وعده و عصرانه به نام "باقله پته" می خورند.
باقله که همان باقالی به گویش گرگانی است، پس از پاک شدن و یک پوسته شدن در مقداری آب ریخته میشود و روی اجاق گاز قرار می گیرد.
شعله اجاق باید کم باشد و بعد از مدت کوتاهی حدود ۴۰ دقیقه باقله پخته است، حالا نوبت سیرداغ و اضافه کردن نمک به باقله است. بعد از سیرداغ و نمک اضافه کردن " باقله پته " شما آماده است.
"باقله پته" به معنای باقالی پخته شده به گویش گرگانی است.
انتهای پیام/ن