بیست و هشتمین قسمت از ویژه برنامه «جشن رمضان» به مسائل خیرین در کشور پرداخت.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و هشتمین قسمت از ویژه برنامه «جشن رمضان» که به صورت زنده روانه آنتن شبکه پنج سیما شد به موضوع خیرین در کشور پرداخت.

این برنامه قصد دارد همانند هرسال جشن رمضانی باشکوه در فضای استودیویی برگزار و امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را به جامعه منتقل کند، از این رو هرشب میزبان مهمان‌های متفاوت از اقصی نقاط ایران است که قصه‌های جذاب و شنیدنی دارند.

در بیست و هشتمین قسمت جشن رمضان ۱۴۰۰، حسن حمزه زادا مستندساز، خبرنگار و مدیر مجمع خیرین کشور مهمان بابک افرا و زینب پورابراهیم بود.

حمزه زاده گفت: من مکانی را در احمدآباد مستوفی می‌شناسم که ریحانه نام دارد و مرکز نگهداری از بیماران ناتوان جسمی و ذهنی است، ۲۰۰۰ مددجوی این مرکز از ۱۳ تا ۱۰۵ ساله هستند و با کادر اجرایی در مجموع اعضای آن به ۳۰۰۰ نفر میرسد، اما تاکنون هیچ یک از اعضای مجموعه ریحانه به کرونا مبتلا نشده اند.

خاطره پدر رویا

وی با اشاره به خاطره‌ای بیان کرد: یکی از مددجویان ریحانه که نامش رویاست به دلیل مسائلی به بخش دیگری در آن مرکز منتقل شده بود، اما از این جابجایی ناراحت بود، او این مسئله را به پدرش می‌گوید، پدرش هم که دستش به جایی بند نبوده در حرم حضرت عبدالعظیم (ع) می‌نشیند و دعا میکند تا دخترش را به جای اول برگردانند، برحسب اتفاق در بیستمین روزی که دختر آقای مطلبی کاشانی مدیر مجموعه ریحانه فوت شده بود، ما این پدر را دیدیم، اما نمیدانستیم پدر رویاست، وقتی آقای کاشانی از او خواست که برایش دعا کند جواب داد که دعا‌های من مستجاب نمی‌شود وگرنه برای جابجایی دختر خودم که در مجموعه ریحانه است کلی دعا کردم، آقای کاشانی گفت من مدیر مجموعه ریحانه هستم، دخترت رویا را به جای اولش برمی گردانیم نگران نباش.

این خبرنگار درباره کتاب‌هایی که برای خیرین نگارش کرده است توضیح داد: سال ۷۶ که نهضت مدرسه سازی شکل گرفت، مدیر وقت مجمع خیرین مدرسه ساز برای تشویق اعضای خود مجلاتی از گفتگوی آن‌ها چاپ میکرد، من از همان زمان برای این مجلات نوشتم، ۲۰ روز مانده به تقدیر از بانوان خیر، یک ویژه نامه ۱۲۰ صفحه‌ای آماده کردیم. در ادامه غالب بر ۲۰۰ هزار صفحه از ۱۶۰۰۰ خیر مطلب آماده کردیم. کتاب جلوه‌های عشق و ایثار یکی از خروجی‌های کار ما در آن زمان است، در هر استان چند نفر خبرنگار داشتیم که با ۶۰ نفر گفتگو کردند و این گفتگو‌های مفصل هم در یک کتاب ۸۰۰ صفحه‌ای گردهم آمد.

وی در ادامه با اشاره به نام برادران مردانی آذری ادامه داد: غلامرضا، علی و کریم سه برادر و خیری بودند که مدرسه‌های بزرگ می‌ساختند. بین سال ۷۶ تا ۷۸ حدود ۲۷ میلیارد تومان برای ساخت مدارس هزینه کردند. من کتاب این سه خیر را آماده کردم، پشت کتاب غلامرضا آمده است که من کلیددار خزانه الهی هستم. همچنین بعد از زلزله بم که خیرین آنجا رفتند و مدرسه ساختند، دبیر یونسکو وقتی فهمید یک نفر چنین هزینه‌ای را برای ساخت مدرسه اختصاص داده گفت در این مدت کمک کل کشور‌ها به یونسکو ۲۵ میلیون دلار بوده، اما هزینه این شخص از کل داشته یونسکو بیشتر است.

حمزه زاده با بیان اینکه بزرگترین شیرخوارگاه کشور با عنوان شیرخوارگاه شبیر سال پیش به همت خیرین افتتاح شد، اظهار کرد: متاسفانه در سریال‌های نمایش خانگی دیده شده کسی که بچه‌ها را جمع آوری و به کار‌های نامشروع می‌کشاند شبیر است، الان نمایش‌های خانگی سکان دار ساخت سریال هستند و در برخی از آن‌ها به خیرین اهانت می‌کنند.

این مستندساز با بیان خاطره‌ای از عباس مصلی نژاد خیری که ۵۰ مدرسه شیک ساخته است، تشریح کرد: عباس مصلی نژاد می‌گوید زمانی که بچه بودم و حرم عبدالعظیم (ع) میرفتم، از بین سه مقبره فقط آرامگاه حضرت عبدالعظیم طلا بود و بعضا تیزی لبه‌های ضریح امامزاده طاهر لب زائران را زخم میکرد، همانجا نذر کردم که پول دار شوم و این مقبره را طلا کنم. بعد از طراحی خود حرم توسط استاد فرشچیان، مقبره از نو ترمیم می‌شود.

وی افزود: عباس مصلی نژاد وقتی نیت میکند که فرش‌های حرم امام حسین (ع) را عوض کند متوجه می‌شود که تعداد فرش‌های حرم حضرت ۷۱ و تعداد فرش‌های حرم برادر بزرگوارشان حضرت ابوالفضل (ع) ۷۲ عدد است. این اتفاق باعث میشود تصمیم بگیرد که فرش‌های حرم حضرت علی (ع) و حضرت زینب (س) را هم تعویض کند.

در ادامه مجید رضازاده آهنگساز و خواننده وارد استودیو شد.

وی درباره فعالیت‌های خود گفت: اکثر آهنگساز‌ها ملودی‌ها را می‌خوانند، من هم هنگام انجام اینکار متوجه استعداد خوانندگی خودم شدم. باید بگویم از خیلی از خواننده‌ها بهتر میخوانم.

رضازاده ادامه داد: برای بسیاری از خواننده‌های مطرح پاپ در دهه ۸۰ از جمله مجید اخشابی، قاسم افشار و... آهنگ ساخته ام و آلبوم‌های غریبانه آقای کویتی پور هم کار من است.

گفتنی است جشن رمضان ۱۴۰۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی، کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که شب‌های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم حضور بینندگان می‌شود.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار