به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیرکل ارتباطات و فناوری استان فارس گفت: در سفر وزیر به استان مصوب شد که در نقاط کور جادهای در استان در دوازده محور مواصلاتی سیزده طرح در قالب سایتهای پوشش تلفن همراه در جادههای استان انجام شود که تا کنون ۶طرح کامل انجام شده و ۷طرح دیگر هم حدود ۸۴درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قبل از پایان دولت این طرحها هم به بهره برداری میرسد.
او، مهمترین این طرحها محور مواصلاتی فیروز آباد به جم عنوان کرد که با توجه به مشکلات ویژهای که در بحث برق رسانی دارد در آینده نزدیک سایت آن به بهره برداری میرسد.
عنایت الله رحیمی استاندار فارس در این جلسه با بیان این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تلاشهای شتابان و ارزندهای را در دو سال اخیر در استان فارس داشته است، اظهارداشت: توسعه ارتباطات جادهای از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید با همکاری میان دستگاههای اجرایی میزان پوشش مخابرات در جادههای استان را افزایش داد.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با اشاره به اطلاع رسانی مناسب در خصوص عملکرد دکلهای مخابراتی و تلاشهای اداره کل تنظیم مقررات رادیویی برای اصلاح ذهنیتهای منفی در این زمینه، افزود: مطالعات علمی دانشگاهی نیز نشان داده است که ادعاها در زمینه آسیبهای این دکلها صحیح نیست.
او به تلاشهای پژوهشکده ماهواره در شیراز در زمینه بومی سازی تجهیزات و فناوریهای نوین اشاره کرد و گفت: شیراز به عنوان یکی از قطبهای علمی کشور و قطب علمی جنوب کشور که برخوردار از نیروهای متخصص در زمینه برق، الکترونیک و مخابرات است باید استفاده بیشتری از ظرفیت نیروهای متخصص خود داشته باشد تا شاهد زبدهتر شدن نیروهای موجود و استفاده مناسبتر از فارغ التحصیلان این رشتهها باشیم.
استاندارفارس ادامه داد: دنیای امروز و اقتصاد امروز جهان، بیشتر بر مباحث علمی و صنایع خلاق جدید که با فکر و علم روز سروکار دارد استوار است.
رحیمی با تاکید بر این که پست باید به نیازهای جدید و فناوریهای نوین توجه بیشتری داشته باشد، گفت: با توجه به گسترش سیستم الکترونیک کارکردهای قدیمی پست کمرنگ شده است و در سطح دنیا کارکردهای جدید و مدرنی را برای پست در نظر گرفته اند که در کشور ما نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس ادامه داد: با وجود این که توسعه خدمات بانکی در روستاها چندان سودآور نیست، اما این خدمات باعث کاهش هزینههای روستائیان شده و خدمتی توسعهای برای افزایش رفاه روستائیان محسوب میشود.
او با بیان این که نصب دستگاههای ATM در روستاها و استفاده از آنها رشد خوبی در استان فارس داشته است، اظهارداشت: پست بانک باید به سمت رشد اشتغال و شراکت با روستائیان حرکت کند تا سودآوری بانک و تثبیت جمعیت در روستاها را بیش از گذشته شاهد باشیم.
استاندارفارس با اشاره به این که بیش از ۷۰ درصد از سپردهها باید به تسهیلات اشتغال زا اختصاص یابد، افزود: این تسهیلات باید بیشتر به عنوان سرمایه ثابت و احداث هزینه شود و بخشی هم به سرمایه در گردش اختصاص یابد.
رحیمی گفت: شغلهای روستایی مطالبه بالایی برای تسهیلات ندارند و به همین دلیل جمعیت و اشتغال بیشتری را پوشش میدهند.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس افزود: در سالهای اخیر شاهد پیشرفت خوبی در زمینه گسترش خدمات مخابراتی مانند تلفن ثابت، اینترنت و آنتن دهی هستیم که باید سرعت توسعه در این بخش افزایش یابد.
انتهای پیام/