به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: پنج گونه درختی برای طرح توسعه زراعت چوب در استان سمنان برنامهریزی شده است.
او افزود: یکهزار و ۳۰۰ هکتار زمین در مناطق جنوبی شهر سمنان برای توسعه زراعت چوب در نظر گرفته شده که با شهرداری سمنان برای توسعه زراعت چوب به صورت مشارکتی در این منطقه توافق شد.
مرادی حقیقی یادآور شد: اکنون ۲۵ هکتار نهال کاری شد، ۲۵ هکتار دیگر امسال نهالکاری میشود و ۵۰ هکتار دیگر نیز با مشارکت شهرداری توسعه زراعت چوب دنبال میشود.
او ادامه داد: کاشت درختان اکالیپتوس، سنجد و کاج تهران در مناطق گرمسیر استان سمنان و کاشت درختانی مانند صنوبر و تبریزی برای مناطق شمالی و سردسیر استان برنامهریزی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بیان کرد: اجرای طرح توسعه زراعت چوب یکی ازطرح ملی برای تنفس جنگلها و در قالب اجرای طرح ۹ در ۹۹ سال ۱۳۹۹ بود و در سال ۱۴۰۰ با طرح ۳ در ۱۴ مجددا از سوی سازمان جنگلها توسعه زراعت چوب در دستور کار اداره کل قرار دارد.
او اضافه کرد: توسعه زراعت چوب با همکاری شهرداری سمنان و استفاده از آبهای نامتعارف فاضلاب شهری در مناطق جنوبی سمنان و شاهرود دنبال میشود.
مرادی حقیقی با اشاره به نقش آفرینی مهم زراعت چوب در تامین مواد اولیه، اقتصاد، اشتغال، معیشت و بینیازی از واردات و افزایش میزان صادرات اظهار داشت: موضوع زراعت چوب به عنوان یک طرح راهبردی برای اشتغالزایی و حفظ عرصههای منابع طبیعی مورد توجه است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهار داشت: طرح ایجاد بادشکن زنده به منظور جلوگیری از فرسایش بادی و خاکی و جلوگیری از خسارت به اراضی کشاورزی و زیرساختهای شهری و روستایی با استفاده از کاشت درختان به منظور توسعه زراعت چوب امسال نیز مانند سال گذشته دنبال میشود.
انتهای پیام/ح