دانشمندان می‌گویند مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی خطر ابتلای زودهنگام به یک سرطان مرگبار را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت عجمان، یک مطالعه علمی که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، ارتباط بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم در زنان زیر ۵۰ سال را نشان داد.

دانشمندان توضیح دادند که مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های قندی در دوران بلوغ (۱۳ تا ۱۸ سال) می‌تواند خطر بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ و رکتوم را افزایش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که در سه دهه گذشته شیوع این بیماری‌ها در بزرگسالان جوان‌تر افزایش قابل توجهی داشته است.

این مطالعه همچنین تأکید کرده است که افزایش سرطان روده بزرگ در سنین پایین منجر به کاهش میانگین سنی تشخیص سرطان روده بزرگ از ۷۲ سال به ۶۶ سال می‌شود؛ به گونه‌ای که این سرطان‌ها از نظر تشخیص پیشرفته‌تر هستند و در مقایسه با سرطان‌های سنین کهنسالی، دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.

دانشمندان اظهار داشتند که آن‌ها در مطالعه خود بر روی شناسایی عوامل خطر و کشف راهکار‌هایی برای بررسی دقیق این سرطان‌ها متمرکز بودند تا بتوان زودهنگام آن‌ها را تشخیص و از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

همچنین مشخص شده است که کیفیت پایین رژیم غذایی با افزایش خطر ابتلای زودهنگام به بیماری سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
خب چرا مسولین جلوی واردات یا تولید مواد ترا ریخته و سرطانزا رو نمیگیرین؟وقتی همه جا پر از این خوراکیاس و تبلیغات تلویزیونی و هزار جای دیگه هم هست مردم اعتماد میکنن و میخرن.ولی وقتی پیدا نشه و نباشه کسی هم نمیخوره.تو رو خدا شما که رسانه دستتونه پیگیری کنید که لا اقل به مردم اطلاع رسانی بشه که چه موادی سرطان زا وتراریختس که لااقل اونا استفاده نکنن
آخرین اخبار