در گزارش زیر طرز تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.

مواد لازم:

ماکارونی شکل دار
پنیر موزارلا

مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می‌تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از یک پیمانه مواد اضافه نکنید.

سس (سس پیتزا و مارینارا عالی هستند، چون طعم پیتزا به غذا میدن، اما سس‌های دیگه مثل آلفردو، پستو یا رنچ هم مناسب هستن)
تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی ۲ عدد)

شیر (در ازای هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری)

۲ پیمانه پودر سوخاری

۱ قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)

روغن


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پلو مرغ و قارچ ترکیه‌ای و گردو پلو تا بادمجان پنیری خوشمزه + تصاویر


دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای

قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید. ضخامت ماکارونی باید ۲ الی ۴ سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید ۲۰ در ۲۰ باشه.

ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف رو به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. اگه یک شب داخل یخچال بمونه بهتره.

دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص

تخم مرغ و شیر رو داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه‌ای پودر سوخاری و ادویه رو هم بزنید.

وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتونید با چاقو لبه‌ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.

سپس ماکارونی رو در اندازه‌های کوچک تری برش بزنید. اگه اندازه‌ها بزرگ باشن داخلشون گرم نمیشه و در روغن از هم جدا میشه.

بعد از این که ماکارونی‌ها رو در اندازه‌های کوچک‌تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا روشونو بپوشونه؛ و داخل ظرفی کنار بزارید.

سپس نیم ساعت دیگه اون‌ها رو داخل یخچال قرار بدید تا دوباره سرد بشن.

دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص

روغن رو روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمه‌ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوه‌ای رنگ بشن. روغن باید کاملا داغ باشه و داخل تاوه رو زیادی پر نکنید.

دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص

بعد از سرخ کردن لقمه‌ها رو روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدید تا روغن اضافیش کشیده بشه.

بعد از این که لقمه‌ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.

خیلی‌ها غذا‌های سرخ شده رو نمیپسندن، اما این غذا با سرخ شدن خوشمزه‌تر میشه. اگه لقمه‌ها از هم جدا میشن به خاطر اینه که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده. می‌تونید بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتونید تا آب مواد رو بخ خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبن.

اگه لقمه‌ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر اینه که روغن خوب داغ نشده. شعله رو زیاد کنید تا روغن کاملا داغ بشه و سعی کنید همه لقمه‌ها رو یهویی داخل تاوه نریزید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.