۱۵ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید سالانه ۸۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در گیلان فعال است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، میرحجت علی اکبرنژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: این استان با تولید هزار و ۲۷۸ تن بوقلمون گوشتی جایگاه هفتم کشور را دارد.

او افزود: استان گیلان ۱۵ واحد تولید بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۸۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در سال دارد.

معاون جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۳ کارخانه جوجه کشی در استان در هر دوره ۹۵۰ هزار عدد تخم بوقلمون تولید می‌کند، گفت: ۳۰ درصد گوشت بوقلمون تولید شده در داخل استان مصرف و ۷۰ درصد بقیه به زنجان و تهران صادر می‌شود.

رتبه نخست گیلان در تولید بوقلمون مادر

علی اکبرنژاد اظهار داشت: استان گیلان با تولید سالانه بیش از ۳۹ هزار قطعه جوجه یک روزه، جایگاه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

او با بیان اینکه پارسال بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه در استان تولید شد، تصریح کرد: فروردین امسال نیز ۱۶۵ هزار و ۶۹۱ قطعه جوجه یک روزه در گیلان تولید شد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.