رییس گروه بهبود تغذیه در مورد چگونگی تقویت سیستم ایمنی بدن در ماه مبارک رمضان نکاتی را عنوان کرد.

لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: با توجه به نقش ویتامین A در تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود در وعده‌های سحر و افطار از منابع گیاهی شامل انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند، هویج، کدوحلوایی، موزو انواع مرکبات و منابع حیوانی مانند، زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات استفاده شود.

او ادامه داد: برای تامین ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان و کمک کننده به عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌توان از روغن‌های مایع مانند، کانولا، آفتابگردان و ذرت در طبخ غذا و سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ سویا و سیب زمینی در وعده‌های غذایی سحرو افطار با انواع آجیل مانند، فندق، بادام وگردو در فاصله وعده افطار تا شام استفاده کرد.

لشکر بلوکی افزود: مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگی، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر انواع مرکبات در هر سه وعده افطار و شام و سحر توصیه می‌شود.

او افزود:مصرف ویتامین‌های گروه B مانند انواع سبزی‌های برگ سبز و میوه‌ها شیر و لبنیات انواع گوشت ها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغز‌ها برای ارتقای سیستم ایمنی بدن در این ایام توصیه می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.