لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: با توجه به نقش ویتامین A در تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه میشود در وعدههای سحر و افطار از منابع گیاهی شامل انواع سبزیها و میوههای زرد و نارنجی مانند، هویج، کدوحلوایی، موزو انواع مرکبات و منابع حیوانی مانند، زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات استفاده شود.
او ادامه داد: برای تامین ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدان و کمک کننده به عملکرد سیستم ایمنی بدن میتوان از روغنهای مایع مانند، کانولا، آفتابگردان و ذرت در طبخ غذا و سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ سویا و سیب زمینی در وعدههای غذایی سحرو افطار با انواع آجیل مانند، فندق، بادام وگردو در فاصله وعده افطار تا شام استفاده کرد.
لشکر بلوکی افزود: مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها از جمله سبزیهای برگ سبز مانند سبزی خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگی، جوانههای گندم، ماش و شبدر انواع مرکبات در هر سه وعده افطار و شام و سحر توصیه میشود.
او افزود:مصرف ویتامینهای گروه B مانند انواع سبزیهای برگ سبز و میوهها شیر و لبنیات انواع گوشت ها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغزها برای ارتقای سیستم ایمنی بدن در این ایام توصیه میشود.
انتهای پیام/م