در گزارش زیر طرز تهیه پنینی مرغ و پستو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنینی یه ساندویچ خیلی خوشمزه‌ست. از جذابیت ترکیب مرغ و پستو هم که هرچی بگیم کم گفتیم. دیگه خودتون حساب کنید چطور میشه از پنینی مرغ و پستو گذشت؟!

مواد لازم

 ۱ عدد سینه مرغ
 به مقدار لازم نمک
 به مقدار لازم فلفل
 به مقدار لازم آویشن
به مقدار لازم پودر سیر
 به مقدار لازم روغن
 نصف لیمو ترش
 ۵۰ گرم ریحان
 ۲ حبه سیر
 ۵۰ گرم بادام زمینی
 ۳ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
 ۴ عدد نان تست
۸ عدد پنیر موزارلا
 ۱ عدد گوجه فرنگی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش آلو بدون گوشت به ۳ روش مختلف و اکبر جوجه به روش اصیل گلوگاهی تا مک اند چیز با سس گوشت + تصاویر


دستور تهیه

مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزه‌دار کنید.

برای تهیه‌ی سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قطعات مرغ و نون‌های تست رو گریل کنید.

مقداری از سس پستو رو روی نون‌ها بریزید.

سپس فیله‌ی مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچ‌ها رو گریل کنید.

پنینی شما آماده‌ست، نوش جان!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.