به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم باقلای تازه و سبز پوست کنده مازندرانی
۳ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم نخود فرنگی سبز تازه
۱۵۰ گرم تره پاک شده
۷۵ گرم شوید پاک شده
۷۵ گرم جعفری پاک شده
۳ حبه سیر
نمک
فلفل
زردچوبه
روغن
۲ قاشق غذاخوری سبوس گندم
۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
پوست باقلا و نخود سبزها رو بکنید. سبزیها رو بشورید و بذارید آبشون بره. باقلا، نخود، سبزیها و سیر رو داخل چرخ گوشت بریزید تا بافتش نرم بشه.
نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
توی ماهیتابه، روغن رو داغ کنید و مواد کوکو رو داخلش بریزید. در تابه رو بذارید و اجازه بدید کوکو حدود ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزه. یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/