به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،محمدرضا ترابی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس گفت: واحدهای صنفی به ویژه عرضه کنندگان مواد غذایی توسط تیم های بهداشتی و سایر دستگاه ها برای پیشگیری از انتقال ویروسکرونا و سایر بیماری ها با دقت زیر رصد بهداشتی قرار گرفته اند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس گفت: طی یک ماه گذشته به بیش از ۳۳۹ مورد شکایت بهداشتی مردم از واحدهای صنفی توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت این شهرستان رسیدگی شد.
ترابی گفت: تیم سلامت این شهرستان در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی پنج هزار و ۶۶۰ بار از واحدهای صنفی فردیس بازدید کرد که در جریان این بازرسی ها ۳۳ واحد صنفی متخلف به دستگاه قضایی معرفی و ۳۳۰ مورد اخطار دریافت کردند.
او افزود: تعداد ۱۲ مورد تاسیسات آب و فاضلاب ، ۷۰ مورد نمونه برداری مواد غذایی ، نمونه برداری آب ۹۰ مورد و یک هزار و ۶۵۲ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی طی یک ماه گذشه در این شهرستان انجام شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردیس گفت: چهار هزار و ۷۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد طی یک ماه گذشته در سطح واحدهای صنفی این شهرستان جمع آوری و معدوم شد.
ترابی افزود: ۷۴ مورد مراکز بهداشتی درمانی و مطب و آزمایشگاه ، ۲۴ گشت نظارتی و بازرسی مشترک با سایر سازمان ها و ۲۵۵ مورد یدسنجی در نمک های خوراکی از دیگر اقدامات انجام شده است.
او افزود: هفت مورد بازدید زندان و مراکز نظامی ، پارک و ورزشگاه ها ۳۲ مورد و ۱۵۲ مورد از مراکز بازدید مراکز اموزشی توسط واحد بهداشت شهرستان انجام شد.
انتهای پیام/