معاون وزیر بهداشت گفت: به دانش کامل تولید واکسن کرونا دست یافته‌ایم که امیدواریم هرچه سریع‌تر به تولید یک واکسن بومی برسیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی‌اکبر حقدوست معاون آموزشی وزیر بهداشت امروز در آیین آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در استان کرمان که با تزریق واکسن تولید مشترک ایران و کوبا برگزار و انجام شد، گفت: شاهد جهش علمی در ارتباط با کنترل بیماری کرونا در کشور هستیم.

او با بیان اینکه خداوند می‌فرماید در دل سختی‌ها فرصت‌هایی وجود دارد، افزود: کار‌های علمی پژوهشی زیادی در کشور در ارتباط با ویروس کرونا انجام شده و دستاورد‌های خوبی داشتیم.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با یادآوری اینکه در روز‌های اول حتی امکان نوشتن دستورالعمل برای مدیریت بیماری کرونا را نداشتیم و با مشکل مواجه بودیم، تصریح کرد: این درحالی است که امروز به دانش تولید واکسن در دنیا رسیده‌ایم.

او با بیان اینکه تولید واکسن هم از نظر سلامت مردم اهمیت دارد و هم آبروی کشور است، بیان کرد: امروز تولید واکسن کرونای ایرانی آغاز شده و امیدواریم هر چه سریع‌تر به یک واکسن بومی برای کنترل بیماری کرونا که جهان را درگیر کرده برسیم و کرمان یکی از استان‌هایی است که در آن سایت تولید واکسن راه‌اندازی شده است که امیدواریم موفق باشد.

استان کرمان ظرفیت تولید واکسن کرونا در کشور را دارد

علی زینی‌وند استاندار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه از زحمات کادر درمان در یک سال گذشته برای مقابله با بیماری کرونا سپاسگزاریم و به شهدای این عرصه درود می‌فرستیم، گفت: مردم استان کرمان در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا همکاری خوبی دارند.

او با اشاره به اینکه میانگین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مردم استان کرمان از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: بین سلامت و جان مردم مجبوریم، محدودیت‌هایی را اعمال کنیم و مردم را به سختی بیندازیم.

استاندار کرمان با بیان اینکه استان کرمان از استان‌هایی است که گزارشی مبنی بر تخلف در واکسیناسیون کرونا نداشته، تصریح کرد: از این بابت از مردم، دست‌اندرکاران و دستگاه‌های نظارتی تشکر می‌کنم.

او با اعلام اینکه استان کرمان ظرفیت تولید واکسن کرونا در کشور را دارد، بیان کرد: بر اساس گزارشی که داریم و اعتمادی که دانشگاه علوم پزشکی به ما داده است، واکسن تولید مشترک ایران و کوبا واکسن قابل اعتمادی است.

زینی‌وند با بیان اینکه مسئولان در این زمینه اقدام کنند و تزریق واکسن را انجام دهند، گفت: خودم هم داوطلب استفاده از این نوع واکسن هستم و امیدوارم به‌زودی تولید این نوع واکسن در استان آغاز شود.

انتهای پیام/ب

تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
لطفا شرکت های واکسن سازی رازی یا برکت و ... ، مجوز تولید یا فرمول واکسن کرونا رو در اختیار کشورهایی مانند هند و کشورهای آفریقایی که دچار فاجعه ی بزرگ انسانی شده اند بگذارند ، یا در آن کشورها تولید مشترک راه بیاندازن ، شاید موثر واقع بشه . جان انسانها از مسایل مالی و پول مهمتره ، بر طبق قرآن هرکس جان انسانی را نجات دهد انگار جان کل انسانها را نجات داده.