استاندار همدان گفت: طول خطوط ریلی استان از ۳۰ کیلومتر در سال ۹۲ با بیش از ۱۰ برابر افزایش به ۳۵۰ کیلومتر در سال ۹۹ رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،سیدسعید شاهرخی, استاندار همدان اظهار داشت: راه‌اندازی خط آهن همدان - تهران و همچنین اجرای طرح راه آهن همدان - سنندج و همدان - ملایر که منجر به افزایش ۱۰ برابری طول خطوط ریلی استان به همت دولت از سال ۹۲ تاکنون شده، موجب بروز تحولی اساسی در صنعت حمل و نقل و گامی بلند در مسیر توسعه دیار هگمتانه شده است.

او تاکید کرد: با این اقدامات ارزشمند به عنوان کاری انقلابی و جهادی، شمال تا جنوب استان همدان از طریق خطوط ریلی به یکدیگر متصل شده و از سوی دیگر خط آهن همدان-ملایر نیز در بودجه سال ۱۴۰۰ دارای ردیف اعتباری مستقل شده است.

استاندار همدان گفت: با همت مدیران اجرایی و حمایت‌های دولت، راه آهن همدان - تهران به طول ۲۶۷ کیلومتر و با گذر از شهر‌های تهران، رباط کریم، ساوه، فامنین و همدان به بهره برداری رسید؛ اما این پایان کار نبود چراکه با بهره برداری از این طرح، عملیات ساخت راه‌آهن همدان - ملایر نیز به عنوان طرحی که ۲ خط ریلی غرب کشور را به هم متصل می‌کند، کلید خورد.

شاهرخی تصریح کرد: طرح راه آهن همدان - ملایر به طول ۷۵ کیلومتر با هدف گسترش شبکه ریلی در غرب کشور و آسان سازی ارتباطات و ترانزیت کالا به ویژه زائران عتبات عالیات در حال ساخت است.

به گفته او، همدان که پیش از این در جنوب استان و در منطقه ملایر دارای راه آهن بود، برای رونق خط آهن جنوبی خود به این طرح نیاز داشت و به دنبال آن عملیات ریل گذاری راه آهن همدان - سنندج نیز در دولت دوازدهم آغاز شد.

استاندارهمدان با اشاره به اینکه استان همدان از طریق خط آهن به شمال، جنوب و غرب کشور متصل شده است، تصریح کرد: اجرای موثر و هدفمند خطوط ریلی برای اتصال استان به خط آهن سراسری و همچنین ساخت ایستگاه قطار همدان از جمله خدمات چشمگیر دولت طی هشت سال گذشته برای توسعه عمران و آبادانی و توسعه اقتصادی استان همدان است.

شاهرخی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده برای اجرای طرح قطار شهری همدان به عنوان یکی دیگر از دستاورد‌های دولت، افزود: در هشت سال گذشته تحولات چشمگیری در حوزه حمل و نقل استان همدان انجام شده به نحوی که طول راه‌های اصلی و فرعی استان از چهار هزار کیلومتر در سال ۹۲ به بیش از پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال ۹۹ رسیده است.

او یادآور شد: استان همدان به واسطه دارا بودن ظرفیت‌های خوب در حوزه صنعتی، اقتصادی، گردشگری و نیروی انسانی و از همه مهمتر تاریخ و تمدن چند هزار ساله از گذشته تا امروز مورد توجه بوده و در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی اقدامات چشمگیری در جهت توسعه استان در بخش‌های مختلف انجام شده که به عنوان دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی در این استان طی چهار دهه اخیر محسوب می‌شود.

استاندار همدان تصریح کرد: در هشت سال اخیر و در دولت تدبیر و امید، روند توسعه استان سرعتی و شتابی چشمگیر گرفت به نحوی که مسیر توسعه استان در حوزه‌های مختلف با سرعت، جدیت و شتاب قابل توجهی طی شده است.

شاهرخی افزود: معیار و ملاک مدیریت ارشد استان همدان همیشه تاکید بر خدمت رسانی به مردم و عدم توجه به حاشیه‌ها بوده و بی شک مردم این دیار کهن و متمدن شایسته بهترین‌ها هستند و درآینده شاهد رشد و آبادانی بیشتر این مرز و بوم در سایه وحدت و همدلی خواهیم بود.

منبع ایرنا

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۳۰ دی ۱۴۰۳
ایستگاه راه آهن ساوه به خط آهن سراسری تهران جنوب متصل شود