در شب بیست و دوم جشن رمضان ۱۴۰۰، مهمان‌هایی با قصه‌های متفاوت به گفت و گو پرداختند.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی جشن رمضان، در بیست و دومین قسمت از این ویژه برنامه تلویزیونی، علیرضا عسگریان معاون مشارکت‌های مردمی حضور پیدا کرد.

این برنامه قصد دارد همانند هرسال جشن رمضانی باشکوه در فضای استودیویی برگزار و امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را به جامعه منتقل کند. از این رو هرشب میزبان مهمان‌های متفاوت از اقصی نقاط ایران است که قصه‌های جذاب و شنیدنی دارند.

علیرضا عسگریان معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با بابک افرا و زینب پورابراهیم توضیح داد: محسنین فرزندان ما هستند که بدسرپرست می‌باشند. در حال حاضر ۹۰۰ هزار حامی واریم که بیش از ۲ میلیون کودک را تحت حمایت دارند. تعداد ایتام ما ۱۴۵ هزار و تعداد محسنین بیستر و قریب به ۲۰۰ هزار نفر است. در وضعیت اقتصادی فعلی، ۶۰ هزار نفر به ایتام و محسنین ما اضافه شد.

وی با بیان اینکه در این شرایط بیش از ۱۴ میلیون کودک نیازمند وجود دارد گفت: کمیته امداد ۶ و نیم میلیون نفر را تحت پوشش دارد. توصیه و رفتار‌های امام علی (ع) و شهادت ایشان در این ماه مبارک، سندی برای سفارش رسیدگی به ایتام است. همانطور که پیامبر اکرم (ص) فرمودند بهترین خانه خانه‌ای است که حداقل یک فرزند یتیم را به سرپرستی گرفته باشد.

خانواده‌های ایرانی که بسیار هم بامحبت و مهربان هستند، وقتی فرزندشان به دنیا می‌آید می‌توانند یک فرزند دیگر را در کنار او تحت پوشش خود بگیرند.

عسگریان اظهار کرد: برنامه جشن رمضان برنامه بسیار خوبی است، شما می‌توانید یک پویش دو روزه در برنامه راه بیندازید که در دل پویش ایران همدل باشد. من برای ایران فقط میتوانم ایران همدل را به کار ببرم از بس که مردم ایران مهربان و رفتارشان گواراست. من خود از این مهربانی متحیر مانده ام. در سال ۹۷، تعداد خیرین ما ۳۰ درصد افزوده شدند، اما در سال ۹۹، این آمار رشد ۷۱ درصدی داشت. حمایت‌های کودکان از مرز ۱۵۰۰ میلیارد تومان گذشته است که این فقط نشان از محبت مردم ایران است.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه مهربانی بین مردم سرایت می‌کند تصریح کرد: خیرین وقتی وصل شوند دیگر جدا نمی‌شوند، ساده اند، احترام بیشتری در جامعه دارند، وضع اقتصادی آنان خوب است، این‌ها از پیامد‌های کار خیر برای آنهاست.

وی تاکید کرد: شب بیست و سوم رمضان معادل با یکصد رکعت نماز است. امشب باید نفس عمیق بکشیم و دستمان را به سوی سفره‌ای از حضرت امیر که پهن شده دراز کنیم تا چیزی هم نصیب ما شود. صدقه هدیه الهی است که ماندگاری مردم دین دار ایران را بیشتر میکند.

در ادامه هادی فیض آبادی خواننده جوان پس از یک قطعه مناجات خوانی به گفتگو نشست.

فیض آبادی درباره مناجات خوانی گفت: مناجات یک سبک از آواز است که همه اقوام در شکل و فرم‌های مختلف آن را اجرا می‌کنند و شخص خواننده لزوما نباید خواننده حرفه‌ای باشد. من دوست دارم قطعه علی جویم علی گویم را اجرا کنم.

وی افزود: من موسیقی را با نواختن ساز نی نزد استاد کیانی نژاد شروع کردم. آواز را هم بعد‌ها نزد اساتیدی همچون مظفر شفیعی و احمد ابراهیمی تعلیم دیدم. چند سال پیش هم در جشنواره موسیقی کشور ارمنستان مقام اول را در رشته آواز کسب کردم.

فیض آبادی درباره اجرای نقش در اپرای عاشورا گفت: اپرای عاشورا به نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب پور و به اتفاق ارکستر سمفونیک اجرا شد. من هم نقش امام حسین (ع) را می‌خواندم.

گفتنی است جشن رمضان ۱۴۰۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شب‌های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم حضور بینندگان می‌شود.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: جشن رمضان ، شبکه پنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.