علی خسرو بابایی مسئول پویش هم سفره در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با سه گروه جهادی که در تهران فعالیت میکردند قبل از شروع ماه مبارک رمضان جلسهای برگزار کردیم و قرار شد در این ماه کار متفاوتی را در مناطق محروم تهران انجام دهیم.
او با بیان اینکه هر سال در این ماه بحث افطاریهای ساده و پخش مواد غذایی وجود دارد، اما ما دنبال کار متفاوتی بودیم، افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان در روزهای پنج شنبه در یکی از محلات تهران برنامهای ویژهای را برگزار میکنیم.
خسروبابایی ادامه داد: هر پنج شنبه کاروان فرهنگی از قم به مناطق شناسایی شدهی ما میآیند و با برپایی استیج برای کودکان و ساکنان مناطق محروم اطراف تهران برنامهای فرهنگی برگزار میکنند.
مسئول پویش هم سفره با بیان اینکه هفته اول ماه رمضان با توجه به شهادت حضرت خدیجه برنامهی عزاداری را داشتیم، گفت: هفته دوم ماه مبارک همزمان با ولادت امام حسن جشنی را برگزار کردیم و این هفته به مناسب شب سوم امام علی (ع) برنامه عزاداری را در منطقه پیشوا برگزار کردیم.
او ادامه داد: هدف ما از برگزاری این پویش توسط گروههای جهادی این بود که در شرایط کرونایی بتوانیم در نقاط محروم روحیه بخشی و امیدبخشی را تقویت کنیم.
خسرو بابایی با بیان اینکه علاوه بر فعالیتهای فرهنگی و افطاریهای ساده موضوع ویزیتهای پزشکی و توزیع دارو را نیز داریم، گفت: در هفته هزار تا هزار و ۵٠٠ ویزیت پزشکی توسط پزشکان جهادی انجام میشود.
او با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۵٠ میلیون دارو به ساکنان نقاط محروم توزیع شده است، گفت: هفتهای ١ هزار پک افطاری نیز توزیع میشود.
مسئول پویش هم سفره افزود: برخی از پکهای افطاری را در راستای برگزاری برنامههای فرهنگی توزیع میکنیم و مابقی به درب منازل ساکنان منطقه شناسایی شده ارسال میشود.
او با بیان اینکه در راستای روحیه بخشی به کودکان این منطقه برنامههای آموزشی نیز برای آنها در مناطق شناسایی شده برگزار میشود، گفت: هدف ما این است که بتوانیم بعد از پایان ماه مبارک رمضان نیز این حرکت جهادی را ادامه دهیم.
خسروبابایی افزود: هزینههایی که در این پویش انجام میشود تماما مردمی هستند و تاکنون نزدیک به ١٢٠ میلیون تومان مشارکت مردمی را در این پویش داشتیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/