به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سید کریم ابراهیم زاده سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نقده گفت: ۴۲۵ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در طی فروردین ماه امسال در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان تولید شده است.
او افزود: پیش بینی میشود با این میزان جوجه ریزی حدود ۸۰۰ تن گوشت مرغ از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری به تدریج روانه بازار مصرف شود.
ابراهیم زاده تصریح کرد: این میزان جوجه ریزی در تعداد ۱۶ واحد پروش مرغ گوشتی شهرستان انجام گرفته است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نقده خاطر نشان کرد: شهرستان نقده دارای ۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۶۰۰ قطعه در هر دوره پرورش میباشد که سال گذشته با ۵ میلیون ۴۰۰ و هزار قطعه جوجه ریزی علاوه بر تامین گوشت مرغ موردنیاز شهرستان، مازاد آن در بازار استان نیز عرضه شد.
انتهای پیام/گ