به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدحشمت اله حیات الغیب گفت: در اجرای برنامههای تحولی قوه قضائیه و تأکیدات ریاست سازمان زندان ها، مراجع قضایی و مددکاران زندانها تلاش مضاعفی به عمل آورده اند تا حد امکان، مددجویان نیازمند از بیشترین ارفاقات قانونی بهرهمند شوند و همزمان نیکوکاران نیز بیش از گذشته به میدان بخشش و ایثار آمده اند تا با پرداخت بدهی این افراد، هم ثواب کار خیر آزادی گرفتاری را کسب نمایند هم شکات به حق قانونی خود برسند.
مدیر کل زندانهای استان تهران خاطر نشان کرد: در سال گذشته تعداد ۶۳۴ نفر از زندانیان بدهکار با کمکهای نیکوکاران استان تهران و تلاش مرکز مراقبت بعد از خروج آزاد شدند و این آمار رشد ۵۱ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸ را نشان میدهد.
او گفت: بدهی ۶۳۴ نفر زندانی آزاد شده توسط نیکوکاران همکار با مرکز مراقبت بعد از خروج، بالغ بر ۱۴۹ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال بوده که با پرداخت بدهی و جلب رضایت شکات آزاد و نزد خانواده هایشان بازگشته اند تا با کمک مددکاران این مرکز و بهره گیری از آموزشهای شغلی و کسب مهارتهای ورود به بازار کار طی مدت تحمل حبس، راه صحیح زندگی و کسب نان حلال را در پیش گیرند.
مقام عالی زندانهای استان تهران تأکید کرد: در سالهای اخیر به خاطر تحریمها و وضعیت اقتصادی کشورمان، عدهای ناخواسته به زندان کشیده شده اند و خانوادههای زیادی چشم به راه و منتظر عزیزان شان هستند و متأسفانه در روزهای پایانی سال ۹۸ نیز جهان و کشورمان دچار مشکل کرونا و عواقب اقتصادی ناشی از آن شده و در این شرایط کمک به نیازمندان ارزش بیشتری دارد.
حیات الغیب ادامه داد: با زندانی شدن سرپرست خانوار بسیاری از خانوادهها دچار مشکلات اقتصادی و اجتماعی ویژه شده، به طوری که گاه در تامین نیازهای اولیه و مایحتاج خود دچار مشکل میگردند و با دستور ریاست سازمان زندان ها، علاوه بر کمکهای معیشتی مستمر به خانوادههای زندانیان نیازمند، هر هفته با سرکشی مدیران و مددکاران به منازل آنان سعی میشود مشکلات آنان حل گردیده، در برخی موارد با حضور نماینده دادستان در امور زندان ها، دستور قضایی مرخصی یا عفو مشروط نیز به زندانی صادر میگردد تا سریعتر به کانون خانواده بازگردد.
وی در پایان گفت: مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران و نیز واحدهای مددکاری زندانها در طول سال به ویژه ماه مبارک رمضان، آماده دریافت کمکهای مردم نیکوکار و پرداخت بدهی زندانیان نیازمند بدهکار است.
مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران به نشانی انتهای بلوار آیت اله کاشانی- شهرزیبا- جنب کانون اصلاح و تربیت- مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران و تلفنهای ۴۴۳۳۰۰۰۶، ۴۴۳۳۰۰۰۷ و ۴۴۳۱۲۱۳۲ الی ۳۶ آماده پاسخگویی به نیکوکاران و نیز مددجویان میباشد.
انتهای پیام/