نماینده مردم شیرازو زرقان براستفاده از کارشناسان و متخصصین برای انجام مطالعات کاربردی و بهره مندی از تجارب و تکنولوژی‌های روز در ساماندهی و بهسازی رودخانه چنارراهدار تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا پاک فطرت در جلسه بررسی تاثیرات زیست محیطی فاضلاب ورودی به رودخانه چنارراهدار (سلطان آباد) براستفاده از کارشناسان و متخصصین برای انجام مطالعات کاربردی و بهره مندی از تجارب و تکنولوژی‌های روز دنیادراین زمینه تاکیدکرد.

او افزود: مدیریت فاضلاب‌ها توسط شهرداری شیراز با برنامه ریزی و مدیریت صحیح در نقاط پر جمعیت شهری و استفاده از آب تصفیه شده جهت آبیاری فضای سبز برای حفظ، نگهداری و توسعه فضای سبز شهری بسیارمهم است وبایدمورد توجه جدی مسئولان امور قرار گیرد.

پاک فطرت با تاکید بر حفظ و نگهداری باغات قصردشت وایجاد تصفیه خانه‌های مدرن در شیرازگفت: شهرداری شیراز زمین در اختیار احداث تصفیه خانه در مجاور شهرک آرین قرار دهد و از آب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز بهره برداری کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص کارخانه‌های نشاسته سازی در مجاورت رودخانه چنارراهدار، ضمن تاکید بر احداث تصفیه خانه توسط آن کارخانه ها، ترتیبی اتخاذ گردد زمین توسط شهر داری و با انجام مطالعات و جانمایی صحیح خریداری و از نقطه مذکور انتقال یابد.

این نماینده مجلس یادآورشد: شهرک صنعتی شیراز مطابق با زمانبندی معین شده باید حداکثر ظرف مدت ٦ ماه نسبت به ارتقای فاضلاب از ٤٠٠٠ لیتر مکعب به ٥٥٠٠ لیتر اقدام نماید و نسبت به تخصیص بودجه و توسعه فاضلاب آن شهرک در اسرع وقت به ٧٠٠٠ لیتر مکعب اقدام کند.

پاک فطرت بیان داشت: تشکیل کارگروه مشترک فی مابین اداره آب و فاضلاب، شهرداری شیرازو محیط زیست در راستای کدگذاری تانکر‌های تخلیه فاضلاب در سطح شهر و مدیریت صحیح این مساله ضروری است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: تخصیص بودجه و همکاری حداکثری دستگاه‌های اجرایی به ویژه اداره آب و فاضلاب استان جهت تجهیزوراه اندازی تصفیه خانه نیمه تمام پایگاه هوایی شهید دوران و حفظ و توسعه فضای سبز آن منطقه امری ضروری است که باید تحقق یابد.

عضو مجمع نمایندگان فارس با تاکید بر تسریع موارد مذکور وارائه گزارش اقدامات صورت پذیرفته توسط هر یک از دستگاه‌های اجرایی ذی ربط هدف اصلی این جلسه را ساماندهی، کاهش آلودگی‌ها و آلاینده‌های صنعتی و زیست محیطی رودخانه چنار راهدار تا دریاچه مهارلو دانسته وخواستاررفع آلودگی‌های ناشی از فاضلاب‌های شهری-صنعتی در راستای کاهش آلودگی‌های محیطی، بوی نامطبوع فاضلاب‌ها و افزایش رضایتمندی و سلامت روحی روانی و جسمانی ساکنان از ابتدای رودخانه مذکور تا دریاچه مهارلوشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.