در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ سوخاری زنجفیلی را به شما آموزش دهیم. 

مواد مورد نیاز
سینه مرغ خرد کرده... ۱ کیلوگرم

سویا سس......۲ قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده کرده......۱ قاشق چایخوری

سیر له کرده...... ۱ حبه درشت

آرد ذرت.....۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل..... به میزان لازم

آرد ذرت اضافی..... یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده...... ۲ عدد

پانکو...... به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردن...... به میزان لازم

روش‌تهیه

سینه مرغ را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. آن‌گاه در کاسه مناسبی سویا سس، زنجفیل، سیر، آرد ذرت، نمک و فلفل را به همراه مرغ بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید. سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار کرده را ابتدا در آرد ذرت، تخم‌مرغ و در نهایت پانکو بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. اینک مرغ سوخاری را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارایید.

خواص آرد ذرت

مصرف آرد ذرت از بیماری‌های قلبی، ناراحتی‌های دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مشکلات ناشی از آن، دیابت و کاهش حافظه پیشگیری می‌کند.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.