ربیعی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی و دفاعی دو بال سیاست خارجی هستند، گفت: این دو با تقویت یکدیگر از ابزارهای سیاست خارجی هستند.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی سخنگوی دولت  امروز سه شنبه در نشست خبری که در آن به صورت مکتوب پاسخ اصحاب رسانه را داده درباره فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه که نباید حرف آمریکا را تکرار کنیم و این خطای بزرگی است، اظهار کرد: مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب مثل همیشه فصل الخطاب و راهگشای همه است.

وی ادامه داد: صحبت‌های رهبر معظم انقلاب نشان داد تمام مباحث خروجی سیاست خارجی ما، نتیجه تجمیع دیدگاه‌ها و حتی چالش‌های تضارب آرا بوده و تصمیم نهایی با خرد جمعی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت با طبیعی دانستن وجود اختلاف نظر بین مسئولان امر در حوزه‌های سیاست‌گذاری‌های مختلف از جمله اقتصادی، دفاعی و دیپلماسی و رایج بودن آن در همه دنیا، لظهار کرد: حتی کشور ما در سال‌های قبل نیز در موارد متعددی شاهد این امر بوده است.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: مواردی، چون حمله اول آمریکا به عراق، حمله صدام به کشور کویت، واکنش ایران بعد از حملات ۱۱ سپتامبر و شهادت دیپلمات‌های ایرانی در مزار شریف همگی از جمله مواردی بوده که در جلسات عالی دیدگاه‌های مخالف و متفاوت بیان می‌شد. اما مهم این است که این اختلاف نظر‌ها در مرحله عمل، هرگز به منصه ظهور نرسیده و همه دستگاه‌ها در نهایت تابع تصمیم‌های نهایی هستند که توسط مسئولان عالی و طی فرایند خرد جمعی اتخاذ می‌شوند.

ربیعی خاطرنشان کرد: دیپلماسی و سیاست دفاعی، دو بال سیاست خارجی هستند و نه تنها هیچ تعارضی با هم ندارند بلکه با تقویت یکدیگر از ابزار‌های اعمال سیاست خارجی هستند.

سخنگوی دولت افزود: تجمیع و اولویت بندی این دو عنصر نیز از طریق خرد جمعی اتفاق می‌افتد و وزیر امور خارجه موظف هست از اجرای درست آن اطمینان پیدا کند.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری در خصوص اظهارات پخش شده از نوار مسروقه به درستی تاکید فرمودند همه رسانه ها، مسئولان و نخبگان باید مراقب نتایج سخنان ناخواسته خود باشیم. آنچه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، یک خط و مشی روشن و عمومی بود و برای همه امور است و همه اعضای دولت خود را موظف به توجه و رعایت این فرمایش می‌دانند.

سخنگوی دولت در این نشست با تسلیت شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع)، ایشان را الگوی اخلاقی و انسانی و نماد عدالت و حریت دانست و گفت: در این شب‌های قدر ضمن طلب عفو و بخشش برای خود و همه انسان‌ها از خدای بزرگ، خیر و برکت در دو جهان را برای همه هموطنان‌مان مسالت می‌کنم.

ربیعی درباره جلسه بورس روز گذشته ستاد عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دلیل مطرح شدن این موضوع در جلسه سران قوا و مصوبات آن اظهار کرد: مساله بورس در یک سال اخیر از موضوعات مورد توجه دولت بوده و بازار سرمایه به عنوان یک مسیر درست برای سرمایه گذاری مردم، حتی در سطح سرمایه‌های خرد و کمک به تولید در کشور و جلوگیری از تورم بوده است.

وی افزود: این بازار در دراز مدت رشد ۱۵۰ درصدی را نشان می‌دهد و به تعبیر یکی از سران قوا در جلسه، هیچ بازاری چنین رشدی را تجربه نکرده است. البته عده‌ای از هموطنان به قصد انتفاع در کوتاه مدت وارد این بازار شده و به علت نوسان دچار زیان شدند. یکی از نگرانی همکاران ما در ستاد اقتصادی دولت همواره این دسته از هموطنان به خصوص آنان که نماد‌های دولتی را خریداری کرده‌اند، بوده است.

وی اضافه کرد: هفته گذشته در ستاد اقتصادی دولت ۱۰ تصمیم مهم اتخاذ شد که تصمیم گیری در مورد بخشی از آن‌ها از اختیار دولت خارج بوده و نیازمند اصلاح قوانین است. بنابراین به دو علت طولانی بودن فرایند قانون‌گذاری و نیز زماندار بودن برخی از قوانین، مصوبات و تصمیمات ستاد اقتصادی دولت در خصوص بازار سرمایه در جلسه ستاد عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نیز مطرح شد که با نگاه حامیانه رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس شورای اسلامی، با اصلاحات جزئی به تصویب رسید.

به گفته ربیعی بر اساس مصوبات این جلسه مقرر شد ۸۰ درصد از مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۱۴۰۰ به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود. همچنین با انتشار ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه با تضمین دولت جمهوری اسلامی ایران موافقت شد.

وی با بیان اینکه از دیگر مصوبات جلسه، حمایت بانک‌ها و موسسات اعتباری از بازار سرمایه بود، اضافه کرد: در این جلسه به منظور تشویق حمایت از بازار سرمایه مقرر شد شرکت‌هایی که از سهام خود یا شرکت‌های زیر مجموعه‌شان حمایت کنند، مالیات بر درآمد آن‌ها در سال جاری امهال و به سال بعد موکول شود.

ربیعی افزود: همچنین شرکت‌هایی که سود تقسیم نشده سال ۱۴۰۰ آن‌ها به حساب سرمایه منتقل می‌شود، مشمول مالیات با نرخ صفر خواهند بود. در مصوبه‌ای دیگر به صندوق توسعه ملی اجازه سرمایه گذاری در بازار‌های پولی و مالی داخلی از جمله بورس داده شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور گفت: در این جلسه مقرر شد تا زیان محقق شده آن دسته از خریداران واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق قابل معامله پالایش یکم که واحد‌های مذکور را از دولت خریداری کرده و تاکنون به فروش نرسانده‌اند، از طریق اعطای سهام جبران شود. این تصمیمات در کنار مجموعه مصوبات ستاد اقتصادی دولت، مدیریت بورس را برای جلوگیری از نوسان و زیان سرمایه داران خرد امکان پذیر می‌کند.

به گفته وی ستاد اقتصادی دولت تمامی پیشنهاد‌ها و نظرات در خصوص بورس را به صورت مداوم مورد بررسی قرار داده و همچنان موضوع حمایت از بازار سرمایه را در جلسات خود دنبال و پیگیری خواهد کرد.

ربیعی گفت: به طور کلی بودجه صداوسیما متعلق به زندگی و معیشت همه کارکنان صداوسیما است. دولت خود را در قبال کارکنان همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها مسئول می‌داند. من در جریان پخش زنده برنامه‌های صداوسیما نیستم. اما اگر چنین چیزی صحت داشته باشد که به علت حساسیت در روز‌های انتخابات فقط سه برنامه رئیس جمهور را از آنتن زنده پخش می‌کند، اتفاق نادر و بی سابقه‌ای است . حتی در سال ۱۳۹۶ که آقای روحانی بنا بود کاندیدا شود، همچنین رویه‌ای در صداوسیما رخ نداد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: اتفاقا روحانی تنها رئیس قوه‌ای است که هیچ شائبه‌ای از کاندیدا شدنش وجود ندارد و امیدوارم این موضوع صحت نداشته باشد.

سخنگوی دولت درباره طرح تفحص از نحوه هزینه‌کرد اعتبارات نهاد ریاست جمهوری از سوی مجلس، گفت: این ادعای اخیر در مرحله یک ایده در مجلس مطرح شده و هنوز فرآیند تصویب خود را طی نکرده است بنابراین هیچ موردی رسمی به دولت ارسال نشده است.

وی ادامه داد: ضمنا مجلس در چارچوب وظایف قانونی خود می‌تواند این موضوع را مصوب کند و نهاد ریاست جمهوری در چارچوب قانون پاسخگو است و اتفاقا این دوره از یکی شفاف‌ترین دوره‌های عملکرد مالی است.

ربیعی درباره این ادعای رسانه‌های آمریکایی که «در مذاکرات وین، ایران با آمریکا در مورد لغو تحریم اشخاص و نهاد‌ها به توافق رسیدند، اما تحریم شرکت‌ها در ازای انجام تعهدات هسته‌ای ایران رفع خواهد شد» و در پاسخ به این پرسش که آیا ایران زیر بار انجام تعهدات هسته‌ای پیش از راستی‌آزمایی اقدامات آمریکا خواهد رفت و آیا تعلیق تحریم‌ها، با تمدید ۱۲۰ تا ۱۸۰ روزه، به جای لغو کامل آن‌ها مورد پذیرش خواهد بود، گفت: موضع مذاکراتی ما از مدت‌ها پیش و بر اساس سیاست قطعی اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری و تصمیمات نهاد‌های بالادستی تعیین شده است.

وی افزود: مذاکره کنندگان ما با جدیت و بدون تسامح به دنبال اجرای این دستور کار مذاکراتی از پیش تعیین شده هستند.

ربیعی با بیان اینکه ملاک برای تعهدات همه طرف‌ها متن برجام بوده و مطابق آن کلیه تحریم‌های آمریکا باید به صورت موثر و قابل راستی آزمایی رفع شود، ادامه داد: در همین راستا، از نظر جمهوری اسلامی ایران، دولت آمریکا مسئول قطعی انجام تعهدات این کشور بوده و لذا سیاست داخلی آمریکا موضوع توجه ما نیست.

وی تاکید کرد که اختلاف نظر‌هایی درباره لیست رفع تحریمی وجود دارد، اما ما موفق شدیم این اختلافات را کاهش دهیم و رایزنی‌ها و گفتگو‌ها ادامه دارد.

به گفته ربیعی طرف‌های مذاکره چهارشنبه به علت داشتن جلسه G ۷ جلسه را برگزار نمی‌کنند و بنا شد روز جمعه جلسه برگزار شود. مذاکرات در حال پیشرفت هست و وزارت خارجه در زمان مقتضی، اطلاع رسانی کامل را خواهد کرد.

سخنگوی دولت درباره آخرین جزییات بررسی عوامل انتشار و درز فایل صوتی ظریف، گفت: بعد از مشخص شدن سرقت فایل، رییس جمهوری بلافاصله به وزارت اطلاعات دستور پیگیری و مشخص کردن عوامل انتشار و همچنین روشن شدن ابعاد مسئله را داد. این موضوع در دبیرخانه شورای امنیت ملی بررسی و مجددا بر مسئولیت وزارت اطلاعات در این زمینه تاکید شد.

ربیعی با بیان اینکه انگیزه‌های مختلفی می‌تواند این جریان را به وجود آورده باشد و سنایور‌های مختلفی مطرح هست، اظهار کرد: به هر حال هنوز گزارشی داده نشده و موضوع در دست پیگیری است و قطعا بنابر نظر رییس جمهوری به موقع اطلاع رسانی خواهند کرد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور با رد خبر برکناری حسام الدین آشنا، گفت: وی استعفا داد و در خصوص این موضوع نیز نهاد‌های مسئول پس از دستور رئیس جمهور پیگیر بوده و هنوز گزارشی از این پیگیری‌ها داده نشده است. مسئولان ذی‌ربط به موقع در این زمینه اطلاع رسانی خواهند کرد.

ربیعی در واکنش به ابراز نگرانی از ردصلاحیت‌های گسترده توسط هیات‌های نظارت مجلس، گفت: فرآیند‌های مختلف انتخابات ۱۴۰۰ در حال انجام و سپری شدن است. برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۸۸ نفر برای حوزه انتخابات تهران، مازندران، قم و خراسان رضوی آزمون علمی داده اند. برای میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی نیز حدود ۸۷۷ نفر برای ۶ حوزه انتخابی ثبت نام کرده اند.

وی افزود: در انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها ۵۱ هزار و ۵۹۸ داوطلب ثبت نام کرده که ۱۲ درصد آن را زنان و ۸۸ درصد آن را مردان تشکیل می‌دهند که نسبت به دوره قبل حدود سه هزار نفر کاهش ثبت نام داوطلبان را مشاهده می‌کنیم.

سخنگوی دولت اظهار کرد: برای انتخابات شورای اسلامی روستا‌ها حدود ۲۴۷ هزار و ۸۱۸ نفر ثبت نام کرده که شامل ۷ درصد زن و ۹۳ درصد مرد بوده که نسبت به دوره قبل ۱۳ درصد افزایش ثبت نام را مشاهده می‌کنیم.  هیات‌های اجرایی بیش از ۹۰ درصد داوطلبان را تایید کرده اند، ولی ۱۴ درصد از تایید شدگان توسط هیات‌های نظارت رد صلاحیت شدند.

ربیعی گفت: یک‌هزار نفر از اعضای فعلی شورای اسلامی شهر‌ها توسط هیات نظارت رد صلاحیت شده به عنوان مثال در کلان شهر تهران بیش از ۸۰ درصد و در شهر‌هایی مثل رشت، کرج و سمنان نیز بیش از ۸۰ رد صلاحیت داشته ایم. نکته جالب این است که سه هزار و ۷۴۶ نفر از ردصلاحیت شدگان در هیچ یک از مراجع چهارگانه سابقه‌ای نداشته اند با این حال در هیات نظارت رد صلاحیت شده اند.  بر اساس گزارش‌های وارده تعداد ۲۱ شهر به دلیل رد صلاحیت گسترده داوطلبان حدنصاب لازم را برای برگزاری انتخابات و تشکیل شورا از دست داده و بیش از ۵۰ شهر دیگر نیز در معرض عدم حد نصاب هستند.

ربیعی گفت: این موضوع در یکی از جلسات دولت مورد بحث قرار گرفت. به نظر می‌رسد نتایج این نوع ردصلاحیت‌های گسترده، کاهش مشارکت مردم و پایین آمدن انگیزه انتخاباتی شود.  استنادات و دلایل رد صلاحیت‌ها در مورد این حجم از افراد چنانچه به عنوان نمونه آماری به کل جامعه تعمیم داده شود نتیجه نگران کننده خواهد داشت.

ربیعی با بیان اینکه وزارت کشور در حال رایزنی با مدیران ارشد مجلس در این زمینه است، ابراز امیدواری کرد با توجه به اینکه که مقام معظم رهبری همواره بر افزایش مشارکت در انتخابات تاکید فرموده اند، ریاست و هیات رئیسه مجلس در خصوص عملکرد هیات نظارت تدبیری بیندیشند تا انتخابات رقابتی با حضور همه دیدگاه‌های سیاسی در آن، برگزار شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: دولت ، علی ربیعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
ساکت شو لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
خردادماه دلار ارزون میشه و تبلیغات ماهواره ای آنقدر سنگین میشه که یک لحظه چشم باز می کنیم می بینیم یک نفر بدتر از روحانی شده رئیس جمهور و 4 سال دیگه ملت رو لنگ در هوا نگه میداره و مذاکره می کنه و 4 ساله دیگه تورم سالیانه 40 % رو هم به ملت تحمیل میکنه و آخرش تحریم هم پابرجاست. در انتخاب به سمت گزینه غرب نرویم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
خردادماه دلار ارزون میشه و تبلیغات ماهواره ای آنقدر سنگین میشه که یک لحظه چشم باز می کنیم می بینیم یک نفر بدتر از روحانی شده رئیس جمهور و 4 سال دیگه ملت رو لنگ در هوا نگه میداره و مذاکره می کنه و 4 ساله دیگه تورم سالیانه 40 % رو هم به ملت تحمیل میکنه و آخرش تحریم هم پابرجاست. در انتخاب به سمت گزینه غرب نرویم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
در مواقع اضطراری کشور سیاست دفاعی، فرهنگ دفاعی، اقتصاد مقاومتی ودفاعی، ازضروریات هرکشوری حتی غیرایران است و تکیه دادن زیاد به شوراها وآراها ومجالس ها ومحافل ها وهمایش ها وخردهای جمعی به نوعی تلاش ها در دقیقه ۹۰ برای کسانی است که برای کشور برنامه ریزی ندارند یا برنامه آنها پرازنواقص است یا برنامه های آنها به مقتضای زمان نیست ویا برنامه های آنها همسو با کشور نیست وکپی برنامه های سایر کشورهاست . کسی منکر توانایی چندنفر مقابل یک نفرنیست وخرد جمعی هیچ ایرادی ندارد ولی برنامه ریزی هم یک جدول بندی سالیانه معمولی نیست بلکه برنامه ریزیهای کوتاه ومیانه وبلند مدت یک تشکیلاتی را ایجادمی کند که همه ملزم به رعایت آن هستند منتها اگر اتفاقات غیرمترقبه رخداد باید بسرعت برنامه را ویرایش نمود بودجه ها را کم وزیادکرد مولفه های اصلی را تغییرداد باید مرتب حسابرسی داشت چه در درون کشور وچه در مرز سیاست خارجه. سیاست درکشور باید متولی پرکار وجوانی داشته باشد که مرتب همه چیز را رصد کند گروه تحلیلگر باید همه کشورهای جهان را زیر نظر بگیرد زیرا ارتباط نا آگاهانه با کشورها پراز خسارتهاست ۴۲ سال است سیاست خارجه ایران خشک وغیر راهبردی وپرهزینه برای کشور اداره می شود چون خرد جمعی مسئولیت آفرین وتکلیف ساز نیست وهمه مشکلات رابه گردن هم می اندازند وهمه چیز با مشکلات روبرو می شود ما دهها سال است برای عراق ، سوریه ، افغانستان، لبنان، یمن و فلسطین وعمان وغیره فقط هزینه می کنیم ولی بازخورد این کشورها حتی گاهی موضع گیریهای مخفی برعلیه ایران است . چون تا زمانیکه هزینه می کنیم رفیق داریم و وقتی هزینه ها محدود می شود مواضع آنها عوض می شود ما میلیاردها دلار درعراق هزینه کردیم ولی امروز عراق به ساعت کوکی آمریکا مبدل شده و پولهای ما درعراق بلوکه می شود.امروز دوران خرید یک کشور با پول گذشته وعربستان بیشترازما درخرید حاکمان کشورها شکست خورده است بنابراین شرایط تعامل با کشورها امروز با سابق متفاوت است ما نمی توانیم با خرد جمعی کشور را بایک موفقیت کافی بچرخانیم بلکه باید نیروهایی را تربیت کنیم که مانند یک کارخانه در چند شیفت متفاوت وتمام شیفت کار کنند
سال به سال جمعیت کشور افزوده می شود و باید به جای ترکاندن بمب خبری وافراط وتفریط ونا میزان ونامنظم کارکردن برای همه چیز از ۶ زاویه واز ۶ دانگ حواس خود استفاده نماییم.امروز جواب دادنهای گوش ودهان پرکن ورفع تکلیف با استفاده از رسانه ها تمام شده است. دوره دادن وعده ها به سر رسیده ومردم ازهمه مسئولان برنامه می خواهند
برخی افراد دراول انقلاب حرفهایی زده اند که استفاده مقطعی داشته است ولی برخی سیاسیون نسل امروز رامی خواهند با ۴ نسل قبل مقایسه کنند. هرکس اگر به تاریخ تولدش نگاه کند متوجه می شود که زمانها ونسلها به سرعت گذشته اند وما درسیاست داخلی وخارجی نمی توانیم از زمان جابمانیم وباز بر قبر جد پدربزرگ خود گریه کنیم.سیاست خارجی نباید راکد ومنفعل و عتیقه بماند زمان همیشه پوست اندازی دارد باید افکار وعقاید واعمال سیاسی خود رابروز رسانی و پیشرفته سازیم .امروز فرمولهای سیاست بی نهایت تنوع دارند باید خودرا برای همه کارها آماده سازیم.گوش مردم از سخن واعظان لبریزاست امروز هرکس کار ومسئولیتی که بکارمی گیرد باید آگاهانه باشد. هیچ عقربه ساعتی بخاطر ما نمی ایستد اگر مسئولی کار امروزش معوق بماند تا میلیونها سال صدمات آن برقراراست یعنی سیاستگذاریها باید ازحالت سنتی به حالت حرفه ای پویا وفعال وغیرساکن و همیشه جاری وخروشان درآید.چرخ قدیمی به ماشین مدل جدید نمی خورد وسیاست کلیشه ای مشکلی نه ازمردم ایران ونه از مردم جهان باز نمی کند همانطور که در درآمد خانواده همه اعضا سهم مشترک دارند درکشورهم همه ملت سهیمند وبه فرض حاکمیت نمی توان به هرجای جهان فضل وبخشش وصدقه جاری داد.اعراب در مقاومت به ایران خیلی کمک کردند وخیلی هم ضربه زدند وپیروی ازسیاستهای پریشان تابع همان خردهای جمعی است که فقط پروژه بقای نظام را به هرقیمت جست وجو می کنند ودرسایر مسائل اشرافی ندارند. باید قبول کرد بدون برنامه ریزی حرفه ای سیاستگذاریها درکشور وخارج کشور با مشکلات بزرگی مواجه می شود واعصاب همه را به چالش می کشاند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
امام علی رابرای مذاکره در کوچه های کوفه کشاندن اما موفق نشدن آنقدر حرفهای نادرست زدند مردم را موزیانه فریب دادن تاآن شد که امام حسن راخانه نشین ودر آخر هم فرزند حضرت علی را در کربلا به شهادت رساندن کربلا ثمره همان تاریخ گویان منفعت طلب و خودخواه بودند که فکر میکردن فقط اونها راست میگویند ....آقای ربیعی این است تاریخ ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
ازکی تاحالا شما حرفهای رهبرانقلاب فصل‌الخطاب قرارمی دهید
چون ظریف رامی خواستندعزل کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
چرا وضع مردم درایران ثروتمند، باید چنین باشد،؟؟!! پولها وثروتها ومنابع مارا کجا ذخیره کردید!؟؟؟ به کدام کشورها هدیه دادید!!؟ ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
حرف -حرف - حرف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
ربیعی الان فسفر مغزمون اومده پایین چیزی از حرفات حالیمون نمیشه . یک کیلو ماهی قزل چنده که بخریم بخوریم فسفرمون بره بالا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
دنبال این نباشید که چه کسی فایل رو لو داده دنبال چرندیات داخل فایل باشید چرا وقتی حضرت آقا هنوز چیزی نگفته بود هیچکدام ازشما حرفی نزدید اما همینکه آقا گفتند همه فصل الخطاب شدین ،روح شهدا مخصوصا روح حاج قاسم مواظب انقلاب هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
گرسنمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
اصلاح طلبا هر چیزی که دلشون میخواد میگن ،بعد میگن فصل الخطاب بیانات رهبره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
ربیعی و واعظی پدرخوانده های دولت روحانی هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
متاسفانه همنشینی با غربی ها باعث دور شدن از راه شهدا و مردم میشه و انسان دچار اشتباهاتی میشه که پایان آن مقابل قرآن و خدا قرار میگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
من موندم چرا همش در دیپلماسیشون دارند باج میدن .خدا تومن خرج صنایع هسته ای میشه فقط برای خوشایند طرف مقابلشون ی جا نابودش می کنند فقط به بهانه ی قبول طرفش.ن که ما هسته ای هستیم .حالا دوباره اون همه هزینه برای غنی سازی و دوباره دیپلماسی خنده و نابودی دوباره به چه بهایی ؟ایا بازهم گوشه گیر کردن امریکا ووو چی بگیم از دل خونمون پولی را که هزینه ی فقط گفتگو کردند را برای کار هزینه کرده بودند مطمانم که هزارن نفر تا حالا صاحب کار شده بودند
Iran (Islamic Republic of)
الف
۱۹:۱۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بیکارید ؟ کسی چیزی نگفت بیخود ادامه میدید تمامش کنید به مردم برسید
Singapore
ناشناس
۱۹:۰۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
نشست تمام دانشمندان ایرانی برای یافتن راه حلی که صادرات نفت را افزایش می دهد حداقل ۱۰ میلیون بشکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
سوالی که در مورد جایگاه وزارت خارجه پیش میاد اینه که اگه وزارت خارجه صرفا در مقام اجرا باشه و از خود قدرتی نداشته باشه و فقط سیاستهای کشور و دنبال کنه این یعنی در دوره احمدی نژاد که کشور زیر انواع و اقسام قطع نامه های سازمان ملل رفت و تا آستانه جنگ با جامعه جهانی پیش رفتیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
در همه کشورها و حتی آمریکا سیاستهای کشور را وزارت خارجه به تنهایی تصمیم گیری نمی کند.
البته بلایی که دولت منتخب شماها سر کشور آورد بدتر از جنگ نبود و باز طلبکارید .
Netherlands
مهدی
۰۳:۲۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
برجام تو دوره کی رفته تو پاچه. دلار اونموقع چند بود و حالا چنده؟ قولهای این صد روز و اون صد روز مال کی بود؟ اینها همون دارو دسته موسوی و کروبی بودن. منتها نقاب داشتن و یواش یواش زدن کنار.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
این را جناب ظریف هم میدانند.باز میگویند صحبتهایش از روی صداقت بوده است.رو که نیست....اصلاح طلبان ورشکسته که البته کشور را هم به ورشکستگی بردند و ملت را .وای به آن ۲۴میلیون نفر ساده لوح و خوش باور که چه کردند با خودشان و بقیه مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
از کجا می دانی ۲۴میلیون نفر ساده لوح و خوش باور بودند در ثانی ۲۴میلیون نفر به او رای دادند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
دوباره استاد ماست مالیزاسیون !!اومد یه نطقی کرد
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۷:۳۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بس کنید ...شعار و دروغ گویی دو بال سیاست خارجی شماست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
منظورش دیپلماستی بوده ایشون
Iran (Islamic Republic of)
ali
۱۶:۴۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
علی جون شما نطق نکنی بهتره شما هر از گاهی یک اشکی بریز ما را بس
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
اشکی بریز??
آخرین اخبار