به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،شهرام رضوانپور معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم گفت: اگر وام مسکن برای احداث پرداخت شود تاثیر تورمی کمتری نسبت به پرداخت وام برای خرید مسکن دارد.
رضوان پور عنوان کرد: احتمال اینکه وام در مرحله ساخت به دست مصرفکننده واقعی برسد، بیشتر است؛ ولی در مرحله خرید ممکن است وام به دست واسطه و یا افرادی که نیازی به مسکن ندارند، برسد که این مساله باعث تورم میشود.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم با تاکید بر اینکه سمتوسوی پرداخت وام برای ساخت مسکن باشد، ادامه داد: در طرح اقدام ملی مسکن نیز وام برای ساخت و به نام مصرفکننده پرداخت میشود که شیوهای اصولی است و باعث تورم نمیشود.
رضوانپور تصریح کرد: از سوی دیگر میتوان به جای پرداخت وام مسکن به خریداران، این منابع را به تولیدکنندگان مسکن پرداخت کرد تا علاوه بر تامین نیاز مصرفکنندگان واقعی، تولید را نیز رونق دهند.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم بیان کرد: زمانی که مسکن رونق پیدا میکند خریدوفروش در بازار انجام میشود و این مساله تورم نیز ایجاد میکند؛ برای جدا کردن تورم بازار مسکن از رونق این بازار، باید وام مسکن به متقاضی واقعی پرداخت شود.
رضوان پور تاکید کرد: زمانی که وام مسکن به دست مصرفکننده واقعی برسد، احتمال ورود واسطهها به این بازار کاهش مییابد و شاهد رونق مسکن بدون تورم و یا با حداقل تورم خواهیم بود.
معاون بنیاد مسکن قم افزود: در طرحهایی از جمله مسکن مهر و اقدام ملی مسکن، وام مسکن به دست مصرفکننده واقعی میرسد، زیرا شخص هیچ مسکنی به نام ندارد، ساکن بومی همان شهر و متاهل است.
معاون بنیاد مسکن قم بیان کرد: با این اقدام، هم ساخت مسکن رونق میگیرد، هم خریدوفروش مسکن انجام نمیشود؛ وام مسکن نیز وارد ساخت شده و اثر تورمی کمتری دارد و مسکن به دست مصرفکننده با درصد خطای کم میرسد.
امسال، تسهیلات ساخت در تهران و کلانشهرها تا ۴۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.
انتهای پیام/ح