مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: باتوجه به آغاز فصل گرما و احتمال فعالیت مخزن بیماری (کنه‌ها)، گروه‌هایی که با دام سر و کار دارند، مراقب بیماری تب کریمه کنگو باشند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مرتضی بحرانی، مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر روز دوشنبه به رسانه‌ها بیان کرد:  افرادی که به نحوی با دام سر و کار دارند باید از بروز رفتار‌های مخاطره آمیز پرهیز کنند و مراقب سلامتی خود باشند.

او عنوان کرد: خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه‌ها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی از سوی کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه‌کنندگان گوشت امری الزامی است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: نگهداری لاشه حداقل به مدت ۲۴ ساعت پس از استحصال در اتاق سرد در کشتارگاه، خودداری از خرید گوشت‌های بدون مهر دامپزشکی، خودداری از مصرف گوشت تازه (گوشت خریداری‌شده باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس مصرف شود)، خودداری از مصرف جگر به‌صورت خام (جگر خریداری شده باید به مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال صفر تا چهار درجه سانتیگراد، نگهداری و سپس، مصرف شود) ازجمله موارد مهم در مصرف گوشت است که برای مبارزه با بیماری تب کریمه کنگو باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

بحرانی گفت: استفاده از دستکش، هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و نیز منازل، اجتناب کودکان و روستاییان و دامداران از بازی و یا لامسه کنه‌های ماده تخم‌ریزی کرد، خودداری از جدا و له‌کردن (کشتن) کنه‌ها توسط شیردوشان و دامداران، خودداری از پشم‌چینی دام‌ها، بدون استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظت کننده، اجتناب از استراحت در مراتع و کوهستان‌ها بدون رعایت استفاده از وسایل ایمن از دیگر موارد بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.