به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از اکسپرس، بی کربنات سدیم که به جوش شیرین نیز معروف است از مدتها قبل به عنوان داریی طبیعی برای سلامتی استفاده شده است. گفته میشود که برای از بین بردن بوی بد دهان و همچنین بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.
افزودن جوش شیرین بیشتر به رژیم غذایی میتواند منجر به دستیابی فواید ملموسی برای زندگی روزمره شما شود. طبق این گزارش، جوش شیرین ابزاری عالی برای پاکسازی و از بین بردن لکههاست اما فواید سلامتی زیادی نیز در استفاده از آن وجود دارد.
بیکربنات سدیم گاهی اوقات به عنوان یک مکمل استفاده میشود، زیرا بی کربنات تغذیهای را تأمین میکند. در صورت مصرف خوراکی، میتواند سطح بی کربنات سرم را افزایش دهد. بی کربنات معمولاً توسط کلیه ساخته میشود و به عنوان یک محلول بافر برای اسید در بدن عمل میکند.
در این گزارش میگوییم که افزودن جوش شیرین به رژیم غذایی میتواند سلامت شما را بهبود بخشد.
عفونتهای دستگاه ادراری
دانشمندان ادعا کرده اند که جوش شیرین ممکن است یک درمان ارزان و موثر برای عفونتهای دستگاه ادراری (UTI) باشد. عفونت ادراری یکی از رایجترین عفونتهایی است که در سراسر جهان تشخیص داده میشود. بعد از چندین هفته، جوش شیرین به خنثی شدن اسیدیته ادرار در بیماران مجاری ادراری کمک میکند و علائم دردناک مرتبط با عفونت ادراری را تسکین میدهد.
هضم و گوارش
با افزودن جوش شیرین بیشتر به رژیم غذایی میتوان تعادل PH در معده را بهبود بخشید. این ماده اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای ریفلاکس اسید یا سوزش معده استفاده میشود.
کلیه ها
بیماران کلیوی ممکن است از مکملهای جوش شیرین بهرهمند شوند. همچنین جوش شیرین، با بهبود تغذیه عمومی بیماران، به کند شدن پیشرفت بیماری کمک میکند.
آنتی باکتریال
جوش شیرین یک ضد قارچ و ضد باکتری طبیعی است، به این معنی که انواع خاصی از میکروارگانیسمها را از بین میبرد و یک درمان ارزان و موثر در برابر باکتریهای مرتبط با پوسیدگی دندان است که به عنوان استرپتوکوک موتانس شناخته میشود.
خستگی
برخی از ورزشکاران ممکن است از افزودن جوش شیرین بیشتر به رژیم غذایی خود بهرهمند شوند، زیرا این امر میتواند احتمال ابتلا به درد عضلانی بعد از تمرین را کاهش دهد و به بهبود تناسب اندام و عملکرد دویدن کمک کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/