کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : آنزیم زدایی (بلانچینــگ) نوعــی فرآینــد پخــت اســت کــه در آن مــواد غذایــی، بــه ویــژه ســبزیجات یــا میــوه، بــه میــزان بســیار انــدک در آب جــوش پختــه شــده است .

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، لاله مظفری کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : آنزیم زدایی (بلانچینــگ) نوعــی فرآینــد پخــت اســت کــه در آن مــواد غذایــی، بــه ویــژه ســبزیجات یــا میــوه، بــه میــزان بســیار انــدک در آب جــوش پختــه شــده و در مرحلــه بعــد از آب جــوش بیــرون آورده مــی شــود و پــس از مــدت کمــی داخــل آب یــخ فــراوان غوطــه ور مــی گردنــد یــا زیــر جریــان آب ســرد قــرار مــی گیرنــد (شــوک دادن یــا تــازه ســازی) تــا فرآینــد پخــت متوقــف شــود.

او گفت : آنزیــم زدایــی مــواد غذایــی کمــک مــی کنــد کــه مــواد غذایــی بــا گذشــت زمــان کیفیــت خــود را در اثر آنزیم‌های طبیعی موجود در سبزیجات و میوه جات از دســت ندهنــد.

مظفری افزود : بــرای حفــظ رنــگ، طعــم و مــواد مغــذی بــه کار مــی رود.

او افزود : مزایــای دیگــر آنزیــم زدایــی شــامل آفــت زدایــی و کاهــش میکــروب هــای موجــود اســت؛ بنابراین قبل از انجماد سبزیجات و میوه‌ها در فریزر آن‌ها را آنزیم زدایی کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و بافت سفت و سختی پیدا نکنند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.