رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی با هدف تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها خبر داد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  قدیر رجب‌زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص  تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی اظهار داشت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از ابتدای تاسیس تاکنون تمامی توان خود را جهت پاسخ به نیاز‌ها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با ارائه طرح‌های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و حمایت از صنعت غذای کشور داشته است.

او افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای اجرای سیاست‌های تعاملی در محور‌هایی از جمله انجام طرح‌های پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های صنعت و رفع چالش‌های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایند‌های تولید، استفاده از منابع و ظرفیت‌های داخلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، ارائه خدمات آزمایشگاهی به واحد‌های صنعتی و همکاری و ارائه خدمات مشاوره‌ای به واحد‌های تحقیق و توسعه واحد‌های صنعتی فعالیت دارد.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این موسسه همواره تلاش کرده تا به عنوان یک موسسه ملی در چارچوب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، تصریح کرد: کارکنان واحد‌های صنعت غذا به طور متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردارند و از این رو برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی کاربردی از جمله اقدامات اثرگذار این موسسه برای ارتقای بهره‌وری در صنعت غذا به شمار می‌رود.

رجب زاده بیان کرد: تلاش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری‌های بومی، انجام طرح‌های دانشی درخصوص افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت تولید محصولات جدید و ورود به بازار‌های بین لمللی، کمک به شرکت‌های دانش بنیان جهت ورود سریع‌تر و مولد در عرصه تولید، ارائه کمک‌های فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، ارائه خدمات سریع و دقیق درخصوص داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین از جمله اهداف و برنامه‌های این موسسه در سال ۱۴۰۰ است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار